0 oy
342 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (289 puan)
18. Haftada uzun yolculuk yaptık sonra oldu galiba. Sağ alt kasıkta bebeğin bulunduğu yerde değil. Ayağa kalkınca acıyor ağrıyor.  Yürürken vs. Hiç kalkamıyordum şuan biraz geçti içerisi yaralı gibi bi his. Ne olmuş olabilir yaşayan var mı? 
Gebelik haftası 19

7 Cevap

0 oy
(160 puan)
gebelikte olan bir durum evdede olsa bir iki adim olsa dahi yuruyn geciyr iciniz rahat olsun isterseniz doktorunuza bir sorun yinede
-Reklam-
0 oy
(70 puan)
Benimde sizin gibi olmuştu bende ağır kaldırdım bi gün öncesinden ondan olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş 27 haftalığım hala oramda ağrı oluyor bebek ağırlaştığı içinmiş yani kalkarken acıyor bi kaç adımdan sonra geçiyor gece yatakta dönerken de çok acıyor alıştım artık ben :))
(289 puan)
Aaa öyle mi çok sevindim Allah razı olsun  benim de öyle
0 oy
(97 puan)
Benim de oluyor kramp dedi doktorum. Kullandığım magnezyum yetersizmis. Diaspora diye bir şey yazdı. Maden suyu iç dedi bir de.
(289 puan)
Magnezyumunuz eksik mi diye bakılmuş mıydı benim eksik mi acaba
(97 puan)
Evet genelde kramp her gebede olur. Ilk olarak akla magnezyum eksikliği gelir test yapınca da doğru cikti
0 oy
(158 puan)
Bendede aynı doğuracam nerdeyse hala aynı magnezyum içince biraz geçiyo hele dün hiç yerimden kalkıp adım bile atamadım bi doğursaydım hayırlısı ile dr dan magnezyum iste canım 
0 oy
(2,349 puan)
Araba seni fazla sarsmamissa ondan degildir.. hamilelikte oluyor canm bende 12.haftadan beri var kuyruk sokumu ve vajina bölgesi agriyor ayaga kalkinca sag tarafima sanci giriyor belime vurmaya başladı dr normal dedi ama arttigi için yine soracağım.
0 oy
(53 puan)
İkinci gebeligim ikisindede ayni agri oluyor hemde iki bacakta
0 oy
(99 puan)
Benim de sol kasıkta dediğinz gbi bir ağrı var doktora her gittiğimde söylüyorum normal diyor sanki içerden yırtılmş gbi bi acı. 1 aydır böyle. Ayağa kalarken yatakta dönerken pijamamı giyerken.. bacağımı kaldıramıyorum elimle kaldrıyorum bacağmı öyle giyiyorum kıyaftimi. 
(289 puan)
Aynen bacağımı kaldıramıyorum ultrasonda bir şey çıkmadı mı sizin kaç haftalık
(99 puan)
31 hafta. Hayır çıkmadı bebek de iyiymiş. Böyle idare edeceğiz anlaşılan yapabileceğimz bir şey yok

653,101 soru

3,435,667 cevap

4,269,004 yorum

184,576 üye

...