0 oy
438 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (56 puan)
Canlarım şu ana kadar çevremdeki 9 kadın doğum doktoru ile görüştüm covit aşısı olmam konusında hepsi olamamı tavsiye etti kendi doktotumda dail.ama ben hala çok kararsız ve endişeliyim.sizler ne yaptınız bu konuda.görüşleriniz benim için çok önemli.

8 Cevap

0 oy
(965 puan)
Ben 18. Haftada ilk doz sinovac oldum alerjik astımım var o yüzden biontech olmak istemedim ama doktorum ben sana biontech ol demiştim diye azcık atar yaptı :)) ili gün önce de astımım azdığı için KBB ye gittim o da dedi ki bize hastane ilk doz sinovac yaptı antikor 17 çıktı ikinci dozu biontech olduk antikor 150+çıktı sistem 150den fazlasını ölçmüyor demek ki çok fazla çıktı sen de yaptır dedi. Astımdan korktum dedim hiçbişey olmaz sen yine de yaptır dedi bu hafta 2. Doz zamanım geldi benim de kafam karıştı. 
(1 puan)
Ilk dozu sinovac olana ikinci doz biontech olmuyor sistem izin vermiyor bir kere. Nasil yapilmis ikinci dozu biontech hayret doğrusu
(56 puan)
Senin için faha zormuş canım saten göğüs sıkışıklığı yaptığı söylrniyor birde astım çok daha zorlanmışsın.çok grçmiş olsun.ama inan çok karışık beynim.çevremde vakalar artıyor hastalanmaktan ayrı korkuyorum.aşı vurulsam bebeğime etkisi ne olacak onu bilemediğimden ayrı korkuyorum.allah yardımcımız olsun.
(965 puan)
Arayıp istediğinizi alabilirsiniz zor değil bizim ailede bile yapan çok oldu.
(965 puan)
Amin canım Allah başta bebeklerimizi, hepimizi korusun
-Reklam-
0 oy
(360 puan)
Benim doktorum en azından 3 lu taramadan sonra yaptır yaptırmak istiyorsan dedi ben yaptırmıcam belki dogumdan sonra
0 oy
(34 puan)
Benim doktorum yaptırma dedi 
(56 puan)
Peki bir sebep sundu mu canım sana?
(34 puan)
Hayır sadece dedi ki sen aşı yaptırma ama eşin yaptırsın mutlaka dedi hatta ben sormadan dedi bunuda.
0 oy
(332 puan)
2 doz biontech aşısı yaptırdım korkcak bişey yok aslında
0 oy
(3,764 puan)
Ben iki doz biontech oldum. Tabiki bu kararı tek başıma almadım. Farklı branşlardan doktorlara ulaşma imkanım vardı görüş aldım nedenleriyle birlikte. 
0 oy
(307 puan)
Benim doktorum biontech olabilirsin dedi ama ben doktordan iyi bilecek değilim tabii ki ama korktum ve doğumdan sonraya bıraktım aşı işini. Bir şey olur diye korkuyorum çünkü gebelikte henüz kanıtlanmış bir şey yok :/
0 oy
(102 puan)
Öyle arada bırakıldik ki bazı doktorlar ol diyor bazısı olma bazısı da bir şey demeye çekiniyor. Tek ortak noktaları net olmamaları ve haklı olarak verdikleri cevap. Hayatımıza ilk defa girdi çok yeni ilerisini bilemeyiz. 
0 oy
(106 puan)
6. haftamda biontec yaprtirdim bi sıkınti olmadi
(102 puan)
6. hafta mi çok erken .
 degil  m buna karar veren doktor kendinden çok emin demek ki.  Doktorlar ilk 3 aydan sonrasinda bile hemfikir değilken 6. Haftada iyi cesaret etmişsiniz. Maşallah Allah sağlık  versin herkese

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 443 göst.
0 oy
6 cevap 375 göst.
0 oy
2 cevap 309 göst.
28 Kasım 2021 Hamilelikte Testler kategorisinde Zehraakyldz (2 puan) sordu

650,053 soru

3,423,559 cevap

4,255,483 yorum

183,722 üye

...