0 oy
471 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
kapalı
Instagram'da bı sayfaya cinsiyet tahmini yaptırdim. Kız çıktı. Sizce bilimsel mi ? Yaptıran var mı?
Gebelik haftası 14
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

+2 oy
(970 puan)

Evet çok bilimsel ama doktorların kafası basmıyor  ondan böyle bilimsel şeylerden anlamıyorlar:D instagramdakiler bunun eğitimini almıştır kesin:D  vallahi ne kolay para kazanmak cinsiyet hesaplaması diye sayfa açıyorsun kafana göre yada çin takvimi denilen şeyle bişiler sallıyorsun. Para kazanıyorsun. Böyle insanların para kazandığını görünce sokakta çalışanlara içim acıyor. 

Daha kibar anlayışlı olun bizde sizin gibileri görünce içimiz açıyor. Yorum yapmayın soruma. Burası sizin aklınıza asagilayarak kendinizi iyi hissedeceğiniz bı yer değil.
(970 puan)
Ben size aşağılamadım estağfurullah ne haddime. Burda kimseyi aşağılamaya hakkımız yok. Sadece 2 hafta sonra doktordan öğrenmek varken palavra atanlara inanmanız ilginç geldi. Bilimsel mi diye sormuşsunuz. Sizce mantıklı mı doktorun ekrandan o kadar inceleyip görüp söyleyemediğini, size instagram hesabından birinin söylemesi? Bu insanlar ne ki nerden bilecekler? Ki zaten bir arkadaşta söylemiş tam tersi çıkmış yorumda gördüğünüz gibi. Benim içim size değil sokakta çalışanlara acıdı dikkatli okuduysanız. Ama ben sizin canınızı acıttıysam kusura bakmayın. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Yorum yapma demişsiniz ben sohbet bölümünde takılmıyorum, bilgi bölümünde takılıyorum bu uygulamada. Sizde sohbet bölümüne yazarsanız yorum yazmam. Hayırlı günler dilerim. Umarım en kısa zamanda güvenilir kaynaklardan öğrenirsiniz evladınızın cinsiyetini. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
Bu kadar ciddiye almayın. Yaşayın gitsin .
-Reklam-
0 oy
(6,097 puan)
Benim adıma arkadaşım yaptırmış, %90 kız dedi ama oğlumuz olacak nasipse.
(6,097 puan)
İki ayrı sayfaydı ikisi de %90 kız dedi. Birisi cinsiyet hesaplaması Arzum ama ötekini hatırlamıyorum
Evet bana da o bayan baktı.%70 kız dedi .
(6,097 puan)
Siz bence pek itibar etmeyin :)) Sonra arkadaşım sormuş niye böyle hata oldu diye, ben de bilemedim demiş mahcup olmuş :))
Teşekkür ederim bı kızım var. Bir de oğlum olsun isterim ama Allah ne verirse sağlıklı huyu iyi olsun da kabulum.
(6,097 puan)
Ben de aynen sizin gibi dua ettim, Rabbim herkese iyi ahlaklı, akıl ruh ve beden sağlığı yerinde evlatlar versin inşallah
0 oy
Neden böyle şeylere para veriyorsunuz ki ? Zaten az kalmış öğreneceksiniz Allah'ın izniyle.. ne bileyim bana tuhaf geliyor.. sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabb'im

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 459 göst.

656,175 soru

3,447,165 cevap

4,282,386 yorum

185,365 üye

...