0 oy
401 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
kapalı

Merhaba arkadaşlar. Başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim belki bilen vardır bilmeyen vardır. 2 gündür mide bulantısı ve yanmasi geçmiyordu. Doktorum prilam vermişti aslında  onu kullanıyordum. Artık burda da biraz okuduklarimdan vücudum alıştı sanirim dedim acile gittim duramayacak gibi olunca. Orda Bi serum taktılar idrar ve kan tahlili verdim. Sonuçlarda idrar yolu enfeksiyonu olduğumu ve bunun mide bulantısı ve yanmasını arttırdığını öğrendim. Doktor öyle söyledi.  Aslında benim hiç idrar enfeksiyonu aklıma gelmedi çünkü 1 hafta önce de idrar tahlili vermiştim birde hiç yanma agri vs hiç şikayetim yoktu. Şaşırdım oyuzden. Çok uzattım kusura bakmayın ama demek istediğim bulantısı yanmasi geçmeyen arkadaşlar varsa hap kullanmasına rağmen bir doktora görünün.  Belki sizde benim gibi fark etmiyorsunuzdur. Rabbım hepinize ve bebeklerinize Şafi ismiyle şifa versin Allaha emanet olun:)

Gebelik haftası 9+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(3,764 puan)
Bilgi için teşekkürler çok geçmiş olsun 
(40 puan)
Cok sagolun Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
Bende de enfeksiyon çıktı ama ağzımın tadı olmadığı için su icemiyordum,normalde en az 3 litre su içen biriyim.. tam da o ana denk geldi ve öyle çıktı.. ilaç verdi ama kusma ve baş ağrısı yaptı,zaten prospektüsünde de yazıyor kusma baş ağrısı olursa doktora danışın diye.. valla ölecem zannettim ya dün çok kötüydüm.. bıraktım ilacı,ağzımın tadı düzelmeye başladı tekrar su içmeye başladım ve idrarim berraklasti yine.. zaten doktor da dedi bol su iç diye
(40 puan)
Rabbım şifa versin çok zor gerçekten kac haftalik sizinki
Amin inşallah ,11+4 bugün ama ultrasonda 6 gün ileri çıkıyor . Su icmeyince geçmez inan ki,çünkü ben de hiç olmamıştı,ne zaman ki suyu içmeyi azalttım o gün oldu işte .

650,901 soru

3,426,857 cevap

4,259,317 yorum

183,966 üye

...