0 oy
554 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (162 puan)
düzenledi

Kızlar merhaba, 37 hafdayım. Bu haftama kadar hiç bahsesildiği gibi yalansı sancı yalancı kasılma yaşamadım. Forumda okuyorum milletin 20 li 30 lu haftalarda başlamış karın sertleşmesi kasık ağrısı vs yalancı kasılmalar doğuma hazırlık kasılmaları . :wassat: Çok şükür belkide ben rahat geçiriyiorum bu haftaları bilmiyorum. Nst de hiç sancım çıkmadı. Sadece 2 , 3 günde bir hafif bel ağrısı gibi ağrı hissediyorum oda çok çok hafif. O değil yalancı kasılma hissetsem gerçek sancı zannedip doğruyorum sanıp hastaneye koşturucam :D Sizde durumlar ne ? Benim gibi doğuma günler kalıp hissetmeyenler varmı hala? Veya nst de sancısı çııkmayanlar ?

Gebelik haftası 37

3 Cevap

0 oy
(103 puan)
Ben 32.haftamda doğruyorum sandım ama yalancı sancıymış vucüt ve bebek kendini doğuma hazırlıyomuş sürekli top gib bi yerde toplamıp kendini kasıyodu şimdi 33.haftamdayım doktor yavaştan kasılmaların başlamış dedi
-Reklam-
0 oy
(922 puan)
İlk gebeliğimde bende de doğuma kadar olmadı hatta doğum olacağına ihtimal de vermedim ilk sancıyı yalancı sancı sandım halbuki 7 cm açılmam olmuş ben yalancı mı gerçek mi diye beklerken :) 
0 oy
(1,098 puan)
35. Haftaya kadar yalancı sancıları çektim durdum riskli gebelikti ama mübarek çocuk 2 haftadır hiç niyeti yokmuş gibi bir ağrı bir kasılma sergilemiyor:) bazen gün içinde çok aşırı yorulduysam vajina kemiklerim ağrıyor o da dinlenince geçiyor :)
(79 puan)
Abla iyiki buldum seni bak ben de derdimi anlatayım. Bende de bi qarip gerilmeler var ayaktayken gelince sanki vajinadan bişey yere düşücekmiş gibi oluyo, uzanınca da o gerilen taraf böyle şişiyo taş kesiliyo, ha bide uzanınca gelen bu gerilmelerde kalbin sıkışıyo sanki kalbin durucak gibi oluyorum. 30 saniye çekiyo nedir bu gerilmeler anlam da veremiyorum ilk gebeliyim.

649,715 soru

3,422,344 cevap

4,254,165 yorum

183,628 üye

...