0 oy
580 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (571 puan)

Kızlar altın birkaç tavsiye ile geldim. Normalde vucudumda çatlak var ama hamileyken hiç olmadı. Ne yaptın derseniz kantoron, zeytin yağı ve Hindistan cevizi yağı karıştırdım. Her gün sürdüm karnıma, bacaklarıma, meme uçlarına. Bunun önemini doğumdan sonra anlarsınız nemli vucut mastit için engel olur. Aslında doğumdan 2 3 ay önce en az gögüs ucunuzu nemlendirmeye başlayın ki ileride sıkıntı yaşamayın. Çok şükür hiç öyle sorunum olmadı.


Lohusayken tüm kilom gitti 20 kg almıştım neredeyse.. Ve sezaryan oldum kızlar sakın endişe etmeyin gitmeyecek diye hastanede göbeğim 6 aylık gibiydi bu göbekle mi yaşıcam demiştim. Bol bol su için ödemin gitmesi için ve tuzlu yemeyin. :)


Size en büyük önerim asla tatlı, ekmek vs süt yapar lafına inanmayın. Öyle bir şey yok. Sağlıklı beslenirseniz, dinlenirseniz, stresli olmazsanız sütünüz olur. Etrafınızda kuru laf kalabalığı yapacak insan olmasın. Sütün az mı lafı en büyük süt düşmanı.. Kaynana şunu dedi, eltim bunu yaptı aman evim battı demeyin bebek zaten ilk zaman çok uyuyor o uyudukça siz de uyuyun. 


Sorunuz varsa alırım. Sağlıklı doğumlar herkese. 

6 Cevap

0 oy
(144 puan)

hicbirsey yapmadım ama hamilelik boyunca ne kilo aldim ne catlak oluştu ... :D

-Reklam-
0 oy
(3,764 puan)
Ben de kullanıyorum yaglardan ama kokuları berbat, ise yaradiklarini duymak iyi geldi. 
0 oy
Sezeryan iziniz çok bellimi qcaba
(571 puan)
Çizgi gibi bikini yerinde
Rengi koyu kahvernegimi eltimin öyle
(571 puan)
Yok değil açık beyaz
Ne kadar sürede beyazlasi
0 oy
(182 puan)
Canım gözün aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben şunu merak ediyorum göğüs uçların da doğumdan sonra çatlak veya yara oluştu mu çünkü benim doğumdan sonra iki kızımda da çok yara oldu bu yüzden lanolin krem aldım kullanmaya başlayacağım inşallah faydasını görürüm
(571 puan)
Hayır canım olmadı bu karışımı kullandım ben sürekli
0 oy
(665 puan)
Sadece zeytin yagi sursem olur mu  acaba  digerlerinin kokusu rahaysiz ediyo catlaklarin cok olmuyo ama gogsum cok siddetli kasiniyo artik biktim bide dogumdan sonra gogus yarasindan cok korkuyorm iki cocugumdada cektim zeytin yagi sursem etki edermi acaba daha 18 haftaligim
(571 puan)
Sanmam olacagini
0 oy
(802 puan)
Acidimi canim zor mu
(571 puan)
Ameliyattan sonra 4 5 saate ağrı oluyor ilaç veriliyor tekrar evde de ağrı kesici alabilirsin 3 güne baya iyiydim ben canım.
(802 puan)
Masallah masallah

İlgili bir soru bulunamadı

652,470 soru

3,433,170 cevap

4,266,192 yorum

184,407 üye

...