0 oy
218 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,035 puan)
Anneler ben yarın 37.haftama gıtcem Allah nasip ederse insallah. Ama ben cok evham yapıyorum bugune kadar hıc yurumedım ve hıc ılıskıde olmadı. Normal dogum olmazsa diye korkum var.

Ayrıca sütüm gelmezse diye panik oluyorum sımdıden napcam diye rezene çayını duydum Baska bsıy duymadım rezene çayı süt mu yapıyor sımdıden mı ıcmelıyım.

Ve sarılık olan bebekler oluyormus bunun için de korkuyorum bizim yapcagmz bsıy var mı. Bana yardımcı olucak hıc kimse yok bunları sorucagm kimsede yok annem cok yaslı ve anlamıyor bebegıme de kendim bakcam lutfen bilgisi olan yazar mı acaba. 

1 cevap

0 oy
(304 puan)
Canim öncelikle hayırlı olsun bi vaazda dogum yap isllah yürümeye gelince kolay dogum için evin içinde bile olsa yürü ilişki problem de il istersen yapabilirsin fakat normel dogum yaparsın zaten ilk doğumunda eğer bir risk yoksa yürümenin die seni sezeryana almazlar acilman olmazsa suni sancı verirler sen suni sancı vermelerini istemiosan ki isteme isllah kendi sancinla dogum yaparsın su tum gelmezse die bişey yok illaki gelio evet rezene çayı icebilirsin doğumdan sonra  ama su tum gelmiyecek gelir mi die düşünme hiç gelmez satılığa gelince genelde çoğu bebekte az orta yüksek sarılık olabilio buda 1 ay 40 gün içinde gecio bol bol emzirmekle gecio bide bebeğin üstünü kafasını sarı tulbentle ortuolar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 318 göst.
7 Şubat 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde misafir sordu

649,055 soru

3,419,793 cevap

4,251,046 yorum

183,458 üye

...