0 oy
211 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (74 puan)

Doğum yapan var mı acaba ay sonu doğumum olacak :angel:

Gebelik haftası 35

2 Cevap

0 oy
(970 puan)
Ben yapmadım ama yapan duydum memnunlardı:) 
(74 puan)
Teşekkürler acaba hangi doktor :)
(970 puan)
O kadarını bilmiyorum maalesef sizin hangi doktor? Ben normalde Ümraniye de kliniğe gidiyorum ama rapor için oraya yönlendirdi doktorum orda doktora gideceğim 3 hafta sonra:)
(74 puan)
Doktorum Asuman Sevük
-Reklam-
0 oy
(27 puan)
Ben 5 sene önce kızımın doğumunu yaptim. 6 ay önce de kürtaj oldum. İkisinde de memnun kaldim. Odalar rahat temiz personel ilgili. Doktorlar nazik. Tek iyi olmayan sey doktorunuzun gece ya da haftasonu dogum yaparsaniz olmaması. Ama o da cok sıkıntı olmuyor. Su an 3 aylik hamileyim yine Erdemde devam ediyorum.
(74 puan)
Hangi doktordansiniz acaba
(27 puan)
Ayşe Katrancı oranın en iyi doktoru. Ben ikisine de ona gittim her noktada sorunuza uzun uzun aciklamalar yapıyor ama herkes ona gitmek istedigi icin randevunuz olmasina ragmen ciddi sira bekliyorsunuz. Adalet hanim var ondan da herkes cok memnun. Ben su an Fatma lütfiye hanima gidiyorum çünkü onda pek sira olmuyor pandemiden dolayi hastanede durmak pek hosuma gitmiyor. Ama ondan da gayet memnunum evet bi Ayse hanim degil ama yine cok ilgili ve kibar. Benim de ikinci gebeligim oldugu için uzun aciklamalara ihtiyacim pek olmuyor.

649,324 soru

3,420,827 cevap

4,252,446 yorum

183,520 üye

...