0 oy
213 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (330 puan)
Merhaba hanımlar Beylikdüzünde dogum yapanlar hangi hastanede yaptınız ?memnun kaldınız mı?

5 Cevap

+1 oy
(691 puan)
Şurada yerimi alayım :) 8 yıl önce Avcılar hospital de yaptım. Gayet memnundum ama çok zaman geçti şimdi nasıl bilemem.
-Reklam-
0 oy
(405 puan)
Henüz doğum yapmadım ama kontrollerimi Medilife'da yaptırıyorum. Çevremde çok fazla insan orada doğum yaptı, olumsuz bir şey duymadığım için güvenle gidiyorum. Doktorum Filiz hanim 
(560 puan)
Cok uygunmus...haftaya geldigimde orayla bi goruseyim tesekkur ederim cvp icin
(691 puan)
İkili test ve ayrıntılı ultrason ücret bilginiz var mı? Sizi de soru yağmuruna tuttuk ama :) bağkur borçlusuyum en uygun şekilde atlatmaya çalışıyorum bu süreci :)
(405 puan)
Kadın doktorların randevuları çok dolu oluyor haberiniz olsun. Estağfurullah burası birbirimize yardımcı olmak için var. Ben tüp bebekte genetik test yaptırdığım için ikili test yaptırmadım. Detaylı ultrasonu da esencanda yaptırdım, orada iyi bir doktor var 550 tl idi
(691 puan)
Teşekkürler çok naziksiniz :) kadın doktor tercihim oluyor kısmet artık bekleriz. Büyükçekmece Mimar Sinan da Servet Tüccar var 50-55yaşlarında harika bir kadın. Kolon'dan gelmiş ama randevu bulmak çok zor ona. Hatta kapısı ful onun diğer doktorlar bomboş. Buraya bu bilgiyi bırakayım belki birine lazım olur.  Tekrar sağ olun.
(330 puan)
Bende cok duydum ismini hastanenin birde Abdurrezzak soyisimli bi doktoru ovmuslerdi bana mutlaka arastircam teşekkür ederim canm :)
0 oy
(33 puan)
Medihaus önerimdir.
(330 puan)
Daha önce baska bisey icin gitmistm fiyatları nasıl peki sizce?
0 oy
(377 puan)
Medilife canım, ismi S ile başlayan bi kadın doğumcu var ama tam hatırlayamadım
(330 puan)
Medililife bende cok duydum aslında arastiricam mutlaka teşekkür ederim yorum  icin :)
0 oy
(95 puan)
Ben buyukcekmece de yaşıyorum. Hastaneye reyap a gidiyorum. Doktorum dan çok ama çok memnunum. Ismi Mete Kürşat Koç. Hastane de temiz ve güzel bir hastane. Yenidoğan yogunbakimi da iyi araştırmalarıma göre. Sezeryan ücreti 3500 tl bildiğim kadarıyla. Normal doğum ne kadar bilmiyorum. Benim mecbur sezeryan olacağı direk sezeryan fiyatını öğrenmiştim. 
(330 puan)
Sezeryana göre uygun bence fiyatı.Tesekkur ederim bilgi icin :)

İlgili sorular

650,277 soru

3,424,404 cevap

4,256,574 yorum

183,765 üye

...