0 oy
914 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (124 puan)
kapalı

Merhaba canim anneler nasilsiniz umarım iyisinizdir :) sizden ricam cinsiyet tahmini yaparmisiniz bilgili annelerimiz vardır illaki:) 

Doktorumuz %70 kızın olcak dedi ama sizlerede sormak istedim 

image

:) 

Gebelik haftası 13+5
Kapatılma nedeni: Cinsiyet tahminlerini sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz

2 Cevap

0 oy
(44 puan)
Merhabalar bende 12. Haftayı dolduruyorum ikiz gebeyim kız diye tahminde bulunduğu bu şekilde. Yeterki sağlıklı olsunlar diyorum hayırlısı hakkımızda. Bu arada mide bulantısı hiç yaşadınız mı ben ikiz diye sanırım öldüm bayıldım hiç bişey yiyemedim haftalarca ama dünden beri biseyim yok aniden geçti normal mi acaba . 
(124 puan)
Tabi öyle sağlıkla gelsinler ama iste merak :) ben çok nadir mide bulantısı yaşadım. Normal korkma kiminin ilk zamanlar kiminin 4 aydan sonra başlıyormuş umarım tekrarlamaz sağlıkla gelsin minikler  :)
(44 puan)
Çok teşekkür ederim canım Allah gönlünüze göre versin inşallah bana da bir kız Bir oğlan dedi bizim tedavi ile oldu ondan ikiz yani . 3 aylık olduk ana başladim çevreme söylemeye. Korkuyorum çünkü  birde dün kötü olup bugün iyi olunca midem acaba mı demeye başlıyorum İnşallah iyidirler.  Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
(124 puan)
Yaaa rabbim sağlıkla huzurla alın inşallah kucağınıza ben söylememe gerek kalmadan çevremdekiler anladı:D biraz kendimizi belli ettikte :D  ama sen gene dikkat et canım bol bol oku kendini mide bulantisindan falan korkma bisey olmaz Allahin izniyle sağ salim kucağımıza aliriz inşallah  :)
(246 puan)
11 12 haftadan sonra miğde bulantısı minimuma düşüyormuş diye duymuştum bn inşallah sağlıkla gelsin bebişler:)
(44 puan)
Yaaa çok teşekkür ederim Allah evlatlarımızı kucagimiza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cümlemize
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
Kıza benzettm cnm
(124 puan)
Teşekkür ederim:)

649,045 soru

3,419,743 cevap

4,251,029 yorum

183,454 üye

...