0 oy
474 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (105 puan)
Kızlar bu postu açmak bana da nasip oldu çok şükür. Size doğum hikayemi anlatayım isterseniz biraz uzun ama belki size faydam dokunur.

Çarşamba gecesi çok sancim vardı. Hastaneye gittim açıklığım aynıydı 2 cm. Bebeğimin durumu riskliydi. Eşim başka doktora gidelim dedi ben hayır deidm sancılarımı evde çekmek istiyorum dedim. Neyse gitmedik eve geldik gece bitmeyen belime sancı giriyor ateşim çok çıkmış öksürük ve üşümede var. Sabaha kadar yatmadım. Sabah oldu perşembe günü yani hemen başka doktora geldik acilden giriş yaptık. Plasenta kanaması var dediler ve çocuğun durumu riskli dediler. Yatışımı yaptılar. Doğum yaptıracaz dediler sancım yok bsii yok nasıl olacaktı bilmiyorum. Neyse akşam oldu doktor geldi muayane etti. Gelişimi 2 hafta geriden geliyordu 37 haftalıktı bebeğim. Ondan sonra doğuma aldılar vakit kaybetmeden suni sancı serumu taktılar. Takar takmaz karnıma çok kötü bir ağrı girdi. Nefesim kesildi resmen. Bu arada saat gece 12 de doğuma aldılar. İşte sancı verdiler. Neyse ebem geldi açılmama bakıyordu en son 4 cm oldu suyum kendiliğinden geldi. Hiç zorlanmdim bile. Ama suni sancı varya insanı diri diri öldürüyor yani bana göre öyle. Ondan sonra tekrar baktılar 6 cm olmuş açıklığım. Ve doğuma aldılar. Doğurmaya çalıştılar çok zorlandım acayip ama doğumum 4 dk sürdü. Neyse bebeğim doğdu ama ikimizde çok zorlandık. Bebeğim gece 01.20 de doğdu çok zorlandığımız için bebeğimi Bi kaç saat küveze attılar. Ben üstümü değiştirip giyindim biraz dinlendim saat 4 oldu sonra bebeğimi yanıma getirdiler normal odaya beraber çıktık. Çok uzun anlatım kusura bakmayın hakkınızı helal edin bana dua eden etmeyen kim varsa Allah razı olsun. Allah hepinizi kurtarsın insallh. Ama suni sancı almayın kendi sancınızı çekin 
Gebelik haftası Doğdu

3 Cevap

0 oy
(83 puan)
Amin. Sağol sanada çok geçmiş olsun darısı başımıza gelenler
(105 puan)
Çok sağol Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(29 puan)
Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.  Allah bağışlasın darısı bizlere inş 
(105 puan)
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,004 puan)
Gozunuz aydin. Ama bak sen dayanmişsin suni sanciya, ne kadar zor olsa da demek ki geçiyor. O yuzden suni sancidan korkupta bebegi de riske atmamak lazim. Eger imkan varsa tabii ki kendi sancinizi bekleyin. Ama risk varsa suni sancidan korkupta bi cahillik yapmayin. Bebek riske girmesin derim. Her kese hayirli dogumlar.
(105 puan)
Doğrudur
Amin Allah herkesi kurtarsın o kapıda bırakmasın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 209 göst.
4 Temmuz 2022 Doğum kategorisinde Ozzycer (285 puan) sordu
0 oy
6 cevap 686 göst.

651,536 soru

3,429,410 cevap

4,261,976 yorum

184,149 üye

...