0 oy
220 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (220 puan)

image

Hanımlar merhaba doktoruma yoğunluktan dolayı soramadım oda bana bir şey demedi daha öncede hamilelik geçirdim ama ilk defa şu sol yukarı taraftaki gibi bir boşluk gördüm. Doktor sadece bir tanesini işaretledi başına gelen varmı o sol taraftaki keseye benzeyen şey sizce nedir? Oda başka bir kese olabilirmi? Hastahaneye gittiğimde geç döllenme olduğunu ve 5 haftalık olduğumu söyledi kalp atışlarını 2 hafta sonra dinleriz dedi. 

Gebelik haftası 6

2 Cevap

0 oy
(357 puan)
Bendede vardı doktor kese etrafında kist gibi bi şey o dedi. Bazı doktorlar çok abartıp korkutuyolar ama endişelecek bi şey yok ileriki dönemde kendiliğinden geçiyo dedi. Büyük ihtimalle sizinkide öyle bi şeydir bi sonraki gidişinizde sorarsınız daha detaylı bilgi verir doktor.
(220 puan)
Bundan 4 ay öncede ultrasona girdim ama böyle bir şey yoktu demekki yeni oluştu 2 hafta sonra kontrolüm o yüzden burdan yazıyim bir bilen vardır belki dedim
-Reklam-
0 oy
(814 puan)
Kiste benziyor ilk gebeliğimde vardı kendiliğinden gidecek tip kist olduğu için birşey dememiştir. Bazı kistler büyüyor sovrulup gitmiyor ama bazıları bebek büyüdükce sovrulup gidiyor. Merak etme canım korkacak durum değil ve o bebek kesesi değil
(220 puan)
Daha öncede çok ultrasona girdim 4 ay önce de  girmiştim böyle bir şey yoktu o yüzden merak ettim.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 430 göst.
0 oy
6 cevap 310 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.

683,966 soru

3,556,678 cevap

4,432,295 yorum

192,760 üye

...