0 oy
340 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (56 puan)

Her gun stres her gun ağlamak bebeģe zarar olur mu

7 Cevap

+1 oy
(408 puan)

Kesinlikle olur canım. Yapılan araştırmalara göre annenin duyduğu üzüntü stres ve siniri bebek daha uzun süre hissediyormuş. Aman boşver kafana takma demeyeceğim demekle olmuyor biliyorum. Bakış açını değistir ve kiminle problemin varsa idare et bir süre diyebilirim. Ben daha önce erken doğum yaşadım ve 20 li haftalarda ben de sürekli ağlardım. Eşim teskin etmeye çalışırdı yine gizli gizli ağlardım. Sonuçta Allah her şeyden haberdar bizi görüyor içimizde bir melek taşıyoruz. Onu üzmemizi de istemez. Allah'ın bizi bu dönemde daha fazla koruduğunu ve dünyaya bir insan getirmek icin bizi sectigini unutma. Çok özelsin ve suan hic bir sey sen ve bebeginden önemlo degil bunu düsün

(56 puan)
Evet haklisiniz
-Reklam-
0 oy
(2,896 puan)

Olmaz olur mu hic .bebege giden damarlar dahi daraliyor strest aninda yapma guzelim.30 haftadan sonra tansiyon sorunu cok oluyor.erken doğum riski oluyor.Allah a havale et neye üzülüp strest yapiyorsan.sabir cek la havle çek canim.

(56 puan)
Tamam cok sağol
0 oy
(669 puan)

Tabii ki etkiler sizi etkilediği gibi. Sonuçta sizin hissettiklerinizi hissediyor ve sizden besleniyor. Sizdeki her şey ona da geçiyor. Kafanızı dağıtın biraz. 

0 oy
(295 puan)

Canım bebegin senden cok etkilenir. Sen aglarsan üzülürsen oda orda üzülür. Sen mutluysan yerinde durmaz falan. O yüzden olabildiğince uzak durmaya çalış stresten üzüntüden hicbusey bebeğinden onemli degil unutma. 

(56 puan)
Teşekurler deniycem
0 oy
(660 puan)

Sence canım ben ne kadar aglasam sitres yapsam ertesi güne sancilarim oluyor kendini uzme güzel anne♡

0 oy
(655 puan)

Valla canım bizde eşimle çok kavgalar ediyorduk ve hala da ara sıra ediyoruz ben üzüldüğüm zaman bebeğim hareket etmiyordu. Plesenta bebeği koruyor bir çok şeyden ama stres ve üzüntüden maalesef koruyamıyor. 

(56 puan)
Plasenta demişken plasentam da aşağıdaymiş onada cok uzuluyorum doctor karnin buydukce yukari cikar dedi ama..
(655 puan)
Onu bilemiyorum canım ama benim en başından beri hep aşağıdaydı bebeğim. Düşün doktor 37.haftaya kadar hala yürüyüş yapmama izin vermiyor. Dikkat et canım. Hiç bişey bebeğimizden ve kendi ruh sağlığımızdan önemli değil.
(56 puan)
Işte oyle olmuyor malesef eşimin ailesi bir gun temizlik yapmazsam laf soyluyorlar her gun ayaktayim cok yoruluyorum cok bitkinim
(655 puan)
Allah yardımcın olsun o zaman ne diyeyim. Onlara da biraz vicdan merhamet versin.
(56 puan)
Hepimizin Allah yardimcisi olsun
0 oy
(1,019 puan)

Olur.canım.tabi  sen.olmayacagina inaniyormusun cocuk dogdugunda ya çok ağlar yada gelişmez illaki dogunca etkisini görür  allah..muhafaza.neden.ağlıyorsun

İlgili bir soru bulunamadı

644,124 soru

3,402,074 cevap

4,229,457 yorum

182,157 üye

...