0 oy
839 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (71 puan)
Aralık da doğacak bebeğim için uygun kışlık bir alışveriş listesi bulamadım, yavaş yavas başlamak istiyorum elinizde güzel detaylı liste varsa paylaşır mısınız rica etsem

4 Cevap

0 oy
(706 puan)
Aralık sonu gibi benim de bende bekliyeyim inşallah cevaplar gelir 
-Reklam-
0 oy

Fikir olur belki aldıgım şeyleri yazmıştım. Tabi bu listeyi yazdıktan sonra da bi kaç takım kıfayet vs aldım ama genel olarak bunları aldım. 

image

(71 puan)
Kaydettim listenizi çok teşekkür ederim ❤️
İyi para harcamalar :)
(71 puan)
Teşekkür ederim :))))
(65 puan)
Burda sizin için de mi ihtiyaçlar var yalnızca bebek için mi bunlar
0 oy
(107 puan)

image

image

image

 ben bu şekilde hazırladım ama umarım yardımcı olmuşumdur :)
0 oy
(24 puan)
Merhabalar öncelikle bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanızı dilerim. Alış veriş için benim size önerilerim şunlar olabilir 

1.biliyorum çok istekliyiz herşeyimizi tam olsun çok güzel olsun istiyoruz ama bebeğiniz doğmadan alış verişi izi azami tutun yani buna kesin ihtiyacım / ihtiyacı olur dediğiniz şeyleri alın. Gerisini doğduktan sonra zaten alacaksınız.

2.abartılı hastane çantası hazırlıklarına alış veriş listelerine takılı kalmayın. Ben şunu almadım bunu almadım diye telaş yapmayın.

3.ama kendinize mutlaka bir liste yapın ve o listeye sadık kalmaya çalışın dediğim gibi a batıdan ve gereksiz şeylerden uzak durmaya çalılın(sadece örnek olsun diye yazıyorum mesela bebeğe doğmadan ayakkabı almayın hatta yürümeye başlamadan almayın gibi) 

4.olarak da karnınız çok fazla büyümeden sizinde hareketleriniz kısıtlamaya başlamadan halletmeye çalışın çünkü sonrası cidden zor olabiliyor Bi kere çok çabuk yorumluyorsunuz o çok zevkli alış verişler bile insana külfet gelebiliyor.

Bunlar benim size ve merak eden tüm annelere tavsiyem olabilir. Allah a emanet olun ikinizde

649,322 soru

3,420,793 cevap

4,252,421 yorum

183,520 üye

...