0 oy
144 göst.
Doğum kategorisinde (77 puan)
Özelde yahut devlette Çankırı'da sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı acaba? Yaptıysanız eğer hangi doktora gittiniz ve nasıl geçti? 

1 cevap

+1 oy
(274 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canim karatekine gidiyorum daha dogum yapmadim ama ilhan bey cok ilgili bi doktor onu tavsiye edebilirim 
(77 puan)
Bende Kadriye hanıma gidiyorum. O da çok ilgili bir doktor. İlhan beyi de gerçekten çok fazla öneren var. Ben Kadriye hanımı bayan olduğu için tercih etmiştim. Çok memnun kaldım kendisinden. İlk bebeğimde normal doğumu çok istememe rağmen sezeryan olmak zorunda kaldım. İkincisinde ise yine normal doğum istiyorum ama acaba Karatekin'de yapıyorlar mı/yaparlar mı diye tereddütlerim var. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Çevrenizde sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı?
(47 puan)
Aynen canım ilah bey gerçekten çok iyi bi doktor bende onun hastasıyım nasip olursa kasımda 2inci sezaryanimi yapacak eli çok hafif   .siz kaç haftalık hamilesiniz
(274 puan)
Hic gormedim ama arkadasim yapan var diyo canim
(274 puan)
35 canim erken dogum riskim var sezeryan snrasi nsil bi surc izleniyo korkuym benimde sezeryan olurmu diye normal dogumu cok istiyorum ilhan bey izne ayrildi bi sureligine simdi kadriye hanima gidiyorum o da iyi hosuma gitti
(47 puan)
Ilhan bey 15eylulden sonra gelcek bana eylül 15den sonra gel dedi
(274 puan)
Aynn canim banada aynisini dedi
(77 puan)
24+2 haftalık hamileyim.
(77 puan)
Acaba Çankırı'da mı olmuşlar?
(274 puan)
Yok canim arkadasim malatyali ama bence sezeryandan snra normal olmasi icin 4 yil falan gecmesi lazim ya
(77 puan)
2 yıl yeterli oluyormuş. Yani tavsiye edilen süre oymuş ama daha az zaman geçmesine rağmen sorunsuz SSVD yapan anneler var. Yani gebelikler arasının kısa olması tek başına engel teşkil eden bir sebep değilmiş. Diğer sebeplerde değerlendirilerek annenin uygun olup olmadığına karar veriliyormuş ve doğum sırasında bir komplikasyon oluşursa acil müdahale için ekipleri hazır bulunduruyorlarmış, acil sezeryana alınıyormuş. Bu ihtimal de 200 SSVD'de 1'miş.
-Reklam-

İlgili sorular

657,015 soru

3,450,691 cevap

4,286,783 yorum

185,580 üye

...