0 oy
1,013 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (174 puan)
kapalı
Kızlar bız çınar ismine karar vermiştik ama insanlar beni isimden çok soğuttu bugün yarın doğum gerçekleşecek Allah'ın izniyle okadar çok isimden soguudum ki eşimde herkese söyledik degismeyelim güzel iism diyor bense baştan çok istiyordum şimdi istemiyorum insanlar diyor ağaç ismii erkeğe yakışmıyor bilmem neler sizce ne yapmalıyım ..
Gebelik haftası 39+4
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

27 Cevap

0 oy
(330 puan)
Bizde soyledik herkese beğenen oldu begenmeyen oldu Poyraz lar yaramaz olur diyen bile oldu :)) insanlar hep konuşur gidip kendi çocuklarına verdikleri isimlere bakmak lazım kimene bebek sizin bebeginiz :) Çınar çok hoş bir isim bence.
-Reklam-
0 oy
Güzel isim bence Çınar Efe olsun çınar ağacı gibi uzun boylu er yiğit anlamına gelir beraber 
0 oy
(244 puan)
Kusura bakma ama çok saçmalamışlar Allahın izniyle bizde oğlumuza Çınar efe koyacaz ve kulağa çok hoş geliyor çınar ismi sen ve eşin beğendıkten sonra takmayın kimseyi bence vazgeçmeyin 
0 oy
Ay milletin ağzına odunla vurasım geliyor onlara ne yani? Çok isim koymaya meraklılar gidip çocuk yapsınlar.. Boşver milleti ya.. Ne istiyorsan onu koy. Çınar ismi gayet güzel bir isim. 
0 oy
(74 puan)
Canım seni anlıyorum sana ağaç ismi diyorlarbizde Ensar koyacaz ona da birsürü şey diyen oldu ama umrumda değil çok SEWIYORUM ensar ismini senin de cinar çok güzel isim waz geçme gençe tınlama onları ya
0 oy
(163 puan)
En baştan beri onu düşünmüşsen bence koy. Ayrıca gayet güzel bir isim . İlerde koymazsan pişmanlık cekersin ben bu ismi oğluma dusundum ama baskalarinin lafi yuzunden degistim dersin. Ben oglumun ismini koyarken kimse begenmedi  Zekeriya fatih koydum bu benim fikrim benim dusuncem. Herkes kırk laf söyledi yok dede ismiymiş yok bu ismin devri mi kalmismis kimseyi dinlemedim iyikide koydum seviyorum ve severek iki ismini de cagiriyorum. Suan ikinciye hamileyim. Rabbim nasip ederse bu da erkek , ismini  Süleyman Arif koyucam buna da kirk laf soyledi boş beyinli insanlarimiz. Eşim dahi kimseyi dinlemiyorum ben. Seviyorum bu ismi ve koyucam insAllah.
0 oy
(489 puan)
Bence harika bi isim ben oğlum olsa koyarım diyorum ama eşimde ağaç ismi anlamsız diyo erkek olsada koymazdik diye ebu kişiden kişiye degisiyo sen ve eşin begeniyosa kime ne sadece eşinin fikri önemli bence. Bu de o kadar zaman çınar dediyseniz degistirmeyin biz bi kez isim dedik ona kulağımız alıştı ve kaldı değiştirmedim mesela bir isim ve. Bir isim eşim söyledi ve kabullendik sonrada içimize sindi şimdi aşka değiştirmek istemeyiz heop o isimle seslendik

İlgili bir soru bulunamadı

656,079 soru

3,446,856 cevap

4,281,988 yorum

185,345 üye

...