0 oy
260 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (71 puan)
kapalı
Merhaba kizlar normal dogum mu dusunuyorsunuz, sezeryan mi ? Ben korktugum icin sezeyan doguma karar verdik sizlerde paylasirsaniz sevinirm..
Gebelik haftası 37×0
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevap

0 oy
(3,751 puan)
Her kese sen normal yapamazsın diyordu ama ben normal yaptım doğumu ve inanki çok seviniyorum normal olduğu için ikiciyide öyle düşünüyor ama her kesin kendi kararı kimse kimseyi bir şey için zorlayamaz 
-Reklam-
0 oy
(111 puan)
Ben normal doğumu çok istiyordum hem bebek için hem anne için daha sağlıklı olduğu için sancimda vardı açılmamda ama kısmet olmadı acil sezeryana aldılar inan sezeryan çok zor sonrasında çok ağrı oluyor ayağı kalkamıyordum öksürüğümü tutuyordum ağrıyor diye yinede karar senin canım sağ Salim alırsın inşallah kucağına bebeğini
0 oy
(67 puan)
Zorunlu sezeryan oldum. Hiç zorluk çekmedim.
0 oy
(215 puan)
Sezeryan doğum yaptım oda kurtuluş olarak görülecek bişey değil canım emin ol. Ama şöyle bişey var. Olması gereken doğal doğum yani normal doğum. Ama çok çekmeden doğuranlarda var 2 gün sancı çekip bide sezeryan geçenlerde. Sezeryan da da aynısı geçerli. 1 gece yatıp eve gidip temizlik yapanı da var. Benim gibi hastanede 4 gün kalıp serumla beslenen zorlananlarda var. Allah sağlıklı doğumlar versin sağlıkla doğur inşallah anne olmak her şekilde zor ama sonunda çekilenlere deyiyo gerçekten :) 
(10 puan)
Bende normal doğumdan yanayım iki tane normal yaptım inşallah buda öyle olacak etrafımda sezeryan olanları görünce gözüm korkuyo
(215 puan)
2 tane yapmışsın bunda daha kolay geçer sanki yaşayamadım ben normal doğumu ama şahit olduklarım hep öyle. Sezeryan berbat kendini kestirdiğine değmez.
(10 puan)
İnşallah normal olur da ama 40+4 oldum hala bişey yok korkmuyor değilim sezeryan olacak diye
(215 puan)
Ben 40 haftam doldurdum oğlum pozisyon almadı sandım açılma da yoktu. Beklerken kilosu 4 kiloyu geçti sezeryana aldılar. Umarım sizde gerek kalmaz. Kalırsa da insanoğlu herşeye alışıyo sağlık der besmele çeker alırsın bebeğini kucağına yapacak bişey yok. 40 güne bütün sıkıntıların geçiyo. Sezeryan da tüpleri de bağlatıcam ben 2. Bebeğim bakalım bu doğum nasıl gsçicek bende korkmuyo değilim.

İlgili bir soru bulunamadı

652,012 soru

3,431,235 cevap

4,263,988 yorum

184,281 üye

...