0 oy
711 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (95 puan)
Merhaba hanimlar,

Ilk bebegimde dogumdan 3 gun sonra baslayan gogus ucu catlaklari lasinoh krem,kakao yagi,kantoron yagi,zentinyagi ne denesem gecmedi.sutum hep kanli geliyordu.aglayarak emziriyordum.bu yuzden emzirmekten soguyarak belkide sutumun kisa surede kesilmesine sebep oldu.

Simdi 26 haftalik 2.bebegime hamileyim.bu farkli markalara ait gumus kalkanlari duyuyorum.kullananiz varmi? Fayda sagladimi? Hangi markayi tercih ettiniz? Dogum oncesi mi kullanmaya baslamaliyim?

(Dip not:gogus ucum cok buyuk bu yuzden mi catlagi bu denli acili yasadim,ben gibi dusunen varmi? bu durumda xl boy gumus kalkan mi almaliyim?)

Herkese bol süt diliyorum :/
Gebelik haftası 26

5 Cevap

0 oy
Ben philips avent in kini almayı düşünüyorum canım
Bende....
(95 puan)
Ya ben malesef o kdr para vermek istemyrm.yani ise yaramama durumu olur diye tereddutluyum acikcasi.o yuzden farkli markalarinkide ise yarar umarim dyorum.
100 lira philips avent in ki. Gümüş kapaklar 200 lira civarı
-Reklam-
0 oy
(1,310 puan)
Ben slikon aldım. Hastanede yara oldu. Sonra devamlı takılı şekilde kullandım bebeği emzireceğim zaman çıkarıyordum sonra hep takılı kalıyordu. Hem yarayı iyileştirdi hem yara olmadı. 
(95 puan)
Bendede ilk bebegimde yaradan oturu silikon uclarla emzirmemi onerdiler.ama yaranin kurumasi gerektigini soylediler.o hata oldu.kurudukca kabuklandi catlak yaralarim.bebegm emdikce kabuklar kalkip dahada kaniyodu.smdi nemli tutmaya kararliyim.ama silikon uclami yoksa gumus kalkanlami daha iyi olur kararsizim bakalim.
0 oy
(1,264 puan)
Ben kesinlikle gümüş kapak oneririm, diger yazilanlarla alakasi yok. Dogum oncesinde kullanmadim, dogumdan beri surekli takili. Bebegimin dogru ememedigi zamanlarda bile uclari yara olmadi. 

Markanin onemli oldugunu sanmiyorum.
(95 puan)
Tsk ederim tavsiyeniz icin.bende philips disinda daha uygun fiyatli gumus kalkan alacagim sanirim
0 oy
(23 puan)
Ben ilk bebeğimde Philips aventin göğüs kalkanlarini kullanmıştım onlar plastik ti içinde hava alan delikli olan kapakları benim çok işime yaramıştı ve göğüslerim onu taktiktan sonra hiç yara olmamıştı şimdi yine plastik olanlardan aldım gümüş kapakları hiç kullanmadım bilmiyorum ama göğüs kalkani gercekten çok faydalı birşey 
(95 puan)
Bnmde ilk bebegimde catlaklarimdan emziremedgim icin silikon uclarla emzirmeyi denedim.ama bana hava alsin dediler.hava aldikca kabuklandi.bebek emdikce kabuklar daha beter yaraya dondu.nemli olmasi gerektigini o zmn bilsem silikon uclari hic cikarmazdim.simdi bakalimneler olacak
0 oy
(186 puan)
Göğüs kalkani kullanimi aşırı mantikli sut de toplaniyor icine ben chicco kullandim alerji yapti. Belki gümüş olsa daha faydali olurdu bilemiyorum
(95 puan)
Gumusun iyilestirici etkisi var diyorlar.ama eminde olamiyrm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 271 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
17 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sedanurdemir (52 puan) sordu
0 oy
2 cevap 170 göst.

652,256 soru

3,432,283 cevap

4,265,159 yorum

184,350 üye

...