0 oy
403 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (23 puan)
Kızlar ilk gebeliğim biraz da tecrübesizim. Bebek hareket ettikçe özellikle sağ tarafımda ağrı oluyor. Ve ara ara vajinamın üst kısmında baskı hissediyorum sizce bu neye işaret ve normal mi ?? Bebeğin agrusindan bazen kasiliyorum o kadar ağrı yapıyor. 
Gebelik haftası 34+6

2 Cevap

0 oy
(479 puan)
ben de 34+0 ım . Benim de sanki vajinanın üstünde başını ceviriyor gibi  bi basınç oluşturuyor Değişik böyle . Sağ tarafım gaz sıkışmıs gibi aciyor bebilo hareket edince.Normal mi bilmiyorum insallah normaldir :)
(23 puan)
Canım bende ağrı herhalde normaldir dedim gittim nstye bağladılar sancı çıktı bende. Kağıdımi da vermediler yoksa atardim buraya . O yüzden dikkat et. Bebek evet hareketli olabilir ama ağrı sırt ağrısı böbrek ağrısı vajina üstü ağrı sancı olabiliyormuş
(479 puan)
Aaa çok geçmiş olsun naptılar peki? ne dediler? Yani benim öyle aşırı rahatsız edici bir ağrım yok sadece basınç yapiyor hareket edip.Bide benimkiler genelde yatınca bi de tuvalete gidince geciyor .İnşallah dediğin gibi değildir.Perşembe kontrole gidicem o zaman sorucam .
(23 puan)
Serum bağladılar doktor haftan erken dedi . Programda 35 görünüyorum doktor bende 34 görünüyor dedi. Serum bağladılar sancım biraz kesildi alltan muayne etti baktı acilmam var mı diye. Acilmam yoktu. Serumu bitirdim tekrar nst çektim eve gdim canım. Ama doktor Yemen'e icmene hareketlerine dikkat et dedi. En az 3 hafta daha geçmesi lazım dedi doğumu düşünmek için dedi.
(479 puan)
Dikkat et insallah zamaninda gelir meleğin bol bol dua et .Bakalım bana ne diycek
(23 puan)
Sende dikkat et canım . Allah razı olsun vallah çok dikkat etmem lazım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn
-Reklam-
0 oy
(67 puan)
Bebek büyüdüğü yeri de daraldığı için kuvvetli tekmeliyordur hareket ediyordur o yuzdn ağrın oluyordur. Baskıda pozisyonu ile alakalı olabilir. Doğum pozisyonu almış mı? Ben de de oluyordu bebek döndüğü için aşağı baskı yapıyor demişti doktorum. 38+3 oldm şimdi.. 
(67 puan)
Herkesin gebeliği farklı oluyor tabi.. sen gene de şikayetlerini burayla sınırlandırma sakın.. doktoruna kafana takılan ya da yaşadığın ne varsa detaylıca sor hep sana en doğru cvbi o verecektir cnm.
(23 puan)
Doktora bugün gittim sancım varmış .programa göre 35 haftalığım ama doktor ben 34 görüyorum dedi ısrarla hem de . Bebek haftasına göre geride dedi. Nst de de sancım çıktı alttan muayene etti ebe rahim ağzım kapaliydi. Serum verdiler doktor daha erken doğum için dedi gönderdi eve . Hiç bir şey anlamadım yaa
(23 puan)
İşte bebeğin kafası aşağıda ama kanala girmemis henüz açıklığım da yoktu. Ama ben 3 saat yol gittim burda doktor yok yani mahvoldum o yolda acaba onun da etkisi var mıdır bilemeyeceğim.zaten ilk gebeliğim çok tecrübesizim etrafımda da baba bilgi verecek kimse yokk

651,876 soru

3,430,618 cevap

4,263,250 yorum

184,241 üye

...