0 oy
202 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Kızlar aranızda covid aşısıyaptıran var mi ?

 Bebege bi zararı olurmu yaptırırsak bunun hakkında bilgi sahibi olan var mı yardım edermisiniz?
Gebelik haftası 30+1

3 Cevap

+1 oy
(2,539 puan)
Bunu kimse bilmiyor malesef canim..burada gelipp ben yaptirdim zararli degil diyende cikar..sanki kimyager biyolog..uzun donemde asla sonuclarini bilemedigimiz bisi bu..bugun saglik bakanina sor o bile net bisi diyemez..gerci hicbiesey icin tutarli degik kendisise neyse...sadece sen risk analizi yapacaksin..esib riskli istemi cocugun okula gidiyormu bulas durumun risklimi dusunup mantigina yatani yaptir..ben dusunmuyorum kayinvalidemde kesinlikle onermedi..kadin dogum hemsiresi bu arada..gurbetteyim kimseyi bilmiyoruz gelenim gidenim yok.doguma yakin aileler gelcek maske mesafe idare etmeyi dusunuyorum
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
Ben 13 haftalık hamileyim yaptırmadım henüz. Doktora sordum istersen yaptır hiç kimseyi zorlanıyoruz dedi, çünkü bebekler üzerinde kesinleşmiş bir etkisi yok dedi. Bn yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası, zaten yeni covıd atlattım üzerinden zaman geçmesi gerekiyormuş. 
0 oy
(42 puan)
Benimde bugün muayenem vardı sordum 12 yaş altındakilere etkisi bilinmiyor ben önermem ama karar senin dedi direk kandan bebeğe geçiyor karar senin diyince vazgeçtim. 36 haftalıgim zaten doğumdan sonra vurulacam artık. 

İlgili bir soru bulunamadı

653,264 soru

3,436,222 cevap

4,269,656 yorum

184,620 üye

...