0 oy
336 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (203 puan)
Dr bebeğin suyu biraz fazla dedi. Şekere bakılacak dedi ve ayrıntılı ultrason zamanına bıraktı bunları. 2 hafta var ayrıntılı ultrason randevuma. Aklıma takıldı biraz. Yaşayan oldu mu bu durumu bu haftalarda. 
Gebelik haftası 18 hafta 2 gün

4 Cevap

+1 oy
(432 puan)
Benim kardeşiminde fazlaydı normal dogum yaptı şimdi yeğenım 2 yaşında çok şukur bi sıkıntı yaşamadık en ıyısını doktor bılır kardeşimde şeker çıkmştı ama hbişey kullanmadı
(203 puan)
Teşekkür ederim inşallah Bi sorun olmaz ya. Hiç şekerden bahsedilmemişti hatta ailemde de yok. Hatta tiksindim tatlı VS yemekten. Yeni yeni yemek yemeğe başlamıştım.
(432 puan)
Gebelik şekeri dıyolar gebeyken oluyor su fazlalıgı ve bebeğin gelişimi önden gdınce şekerden şüpheleniyolar oyüzden bakıyorlar
-Reklam-
+1 oy
(701 puan)
Banada o haftada ayrintilida oyke dendi   ama duzelebilir dedi kontrole gittiğimde gorucex nadpse
(203 puan)
İnşallah ikimizin de sonuçları güzel olur
+1 oy
(65 puan)
Benim de ayrıntılı ultrasondaki doktorum biraz fazla demişti ama kendi doktorum üst sınırda dedi. Gebelik şekerime bakıldı bir sıkıntı çıkmadı. Sonra da kendiliğinden düzeldi. Dönemsel olarak olabiliyor öyle sen yine de yediklerine dikkat et canım
(203 puan)
İnşallah Kendiliğinden düzelir ya bebek de iri biraz galiba etkisi varmıdır ki? Yediklerim dikkat ediyorum aslında birgün önce migrenim varken meyveyi fazla kaçırdım soğuk iyi geldiği için dondurma falan da yedim bir gün için de olmuş olabilir mi acaba
(65 puan)
Bir gün içinde yemekle olmaz ama tatlı da suyu artırıyor canım. bir süre tatlıdan uzak durmaya çalış :)
(203 puan)
Tamam canım sağolasın bir de öyle yapayım 3 ay tiksinince tatlıya a andım sanırım farketmeden bir de çok meyveyi çok yiyorum vitamin kullanamadığım için.
0 oy
(22 puan)
Şuan bende 18 haftaligum üst sınıra yakın gibi şeker yuklemesine kadar bekleyelim dedi sizin ne oldu 
(203 puan)
Normalde şeker yüklemesi yapacaktı Dr ama karaciğer değerlerim den çok çektim daha önce ve mide bulantılarım hala var o yüzde vazgeçti Dr. Onun yeribe normal açlık tokluk ölçtük. Bir de ayrıntılıda Dr fazla değil suyun dedi. Şeker de normal çıktı Allaha şükür. Şeker meselesi daha ileriki haftalarda belli oluyormuş. Şimdilik sıkıntı yok şükür. Meyveyi falan dikkatli tüketiyorum. İnşallah sizin de sıkıntınız çıkmaz.
(22 puan)
İnşallah ya bugün sizin yazınızı görünce bende bugün gittim aynı cumleyi kurunca üst seviyeye yakın diye umarım birşey olmaz..
(203 puan)
Ben de panik yapmıştım ama Dr bekleyelim diyip 2-3 hafta ileri atınca çok da acil bir şey olmadığını düşünüp kendimi yatıştırdım. Acil olsa perinatolojiye yönlendirirdi diye düşündüm. Detaylıda herşeye bakıyorlar zaten sıkmayın canınızı. Sadece beyaz un, tatlıdan uzak durun olabildiğince. Bir de meyveyi pekmezi abartmadan tüketirseniz şeker sıkıntı çıkarmaz belki. Bir de a vitamini çok olan havuç gibi sebze suyu da suyu artırır. Bu sebeple gebelikte a vitamini tüketimi sınırlandırılıyor diye biliyorum ben.
(22 puan)
Evet bende öyle biliyorum teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 379 göst.
9 Şubat 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
0 oy
5 cevap 505 göst.
11 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fatma7272. (69 puan) sordu

649,515 soru

3,421,633 cevap

4,253,290 yorum

183,578 üye

...