0 oy
1,372 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (76 puan)
kapalı
Hamilelikte tuzlu veya tatli yiyeceklerle bir ilgisi varmı
Gebelik haftası 13
Kapatılma nedeni: Cinsiyet temalı postlarinizi sohbet bölümünden yapınız.

31 Cevap

0 oy
(56 puan)
ben hamilelik öncesi çok fazla tatlı,çikolata,vb yerdim. hamile kaldıktan sonra ilk 4ay boyunca hep olgunlaşmamış ekşi mandaline xanım çekti,limonu tuzlayıp yiyordum felan herkes kız diyordu ama oğlanmış :) bence alakası yok yani :) 
-Reklam-
0 oy
(709 puan)
Yok be eksi kız tatli erkek diyolar ama alakasi yok kimin neyi isteyecegi hic belli olmuyo ben oglumda limon tuzu yemistim dilim yara olana kadar şimdi kizima hamileyim sabah kalkip aksama kadar tatli arıyorum cikolatayi normalde pek aramam ama buldugum butun cikolatalari bi anda yeyip bitiriyorum kocama yalvariyorum cikolata diye o almazsa annemden istiyorum bi sekilde kavuşuyorum ama kız a hamileyim %100 ayrintili da da kiz cikti :))
0 oy
(21 puan)
Hamileliğim başından beri ekşi aşerdim oğlum olucak
0 oy
(58 puan)

Alakasi yok bence canım benim daha cinsiyeti belli olmamıştı canım hem ekşi hem tatlı çekiyordu ve ikisini birden yiyordum. Sonra öğrendik ki cinsiyeti  erkek :)

0 oy
(617 puan)
Bnce yok cnm erkek kız alakası yok tesadüf diyelm
0 oy
(769 puan)
Ben pek inanmam böyle şeylere ama 3 yıl önce oğluma hamıleyken ekşi birşey görünce midem bulanırdı. Hatta elimi dahi süremezdim varsa yoksa tatlı isterdi canım onuda gebelik şekerim var diye yıyemezdım. Şimdi kızıma hamileyim. Sadece limon nar ekşisi greyfurt ile beslenebilirim. 
0 oy
(500 puan)
Aci,tatli,tuzlu,ekşi herseyi yedim cinsiyete alakası yok...
0 oy
(145 puan)

O kadar emindim ki oğlum olacağına normal de hislerim çok kuvvetlidir.Ama ben tatlıyı çok sevdiğim halde ilk aylarda tamamen ekşiye yöneldim ve sonunda kızım olacağını öğrendim.Ben artık ye eksiği çıkar Ayşe'yi sözüne çok inandım 38+3 kızımın adını Aişe koyacağım inşallah <3:)

0 oy
(490 puan)
Ben ilk hamileligimde baslarda pek canimin bisi ostedigini hatırlamıyorum ama gebeligin ortasina dogru bende tatli yeme krizi gibi bir sey oldu gece 2 3 fark etmez kalkip tatli seyler yiyirdum. Suan 9+4 oldum canim hep ayiptir soylemesi lokanta yemekleri istiyo suan saymak istemiyorum canınız ceker diye cunku durduk yere aklima hep farkli farkli yiyecekler geliyo anlatamam ve bir yemegi bir kere yedikten sonra gormek istemiyorum bu ikinci hamileligim beni allak bullak etmis 

Ama ilk hamileligim super otesi guzeldi
0 oy
(96 puan)
Bende hiç aşerme olmadı ama sürekli çikolata yiyorum ve  kızım olucak
0 oy
(4,622 puan)
Eski soruları nereden bulup çıkarıyorsunuz ya! Yeni zannedip okuyoruz, sonra bir bakıyoruz 2  senelik post... 

İlgili sorular

651,652 soru

3,429,852 cevap

4,262,472 yorum

184,177 üye

...