0 oy
289 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (213 puan)
Bayan olarak bildiğiniz devlet hastanelerindeki en iyi kadın doğum doktoru hangisidir

4 Cevap

0 oy
(205 puan)
Hiç yok ya.. Devlet dedigin Şevket var asla öneriyorum zaten Bi bulduğun doktoru tekrar göremiyorsun. Çekirge ye randevu almak imkansız ben beceremedim. Şehir e gidiyorum. İyi mi degil mi bilmiyorum elif öye terslemşti, özlem özgün uyanıklar var gencecik bir doktor ya da yerine bakıyor doktorun tam bilmiyorum ama cok ilgili cok tatlı genç bir bayan. Eger riskli gebeliginiz yoksa öneririm cunku kendini insan gibi hissettiriyor. 
(41 puan)
Maalesef elif öğe den hiç memnun kalmadım Allah onun eline düşürmesin derim
(213 puan)
Hemen bakdim boşta başka doktor varmı die ama yokdu ayın 20 sine de zor randevu buldum zaten o yüzden iptal de edemedm
(41 puan)
Eşin erkek istemiyo ama benim ilk doğumuma erkek doktor girmişti kendi doktorum değildi
(205 puan)
İPTAL etme zaten ayın 29 sine yıl var dakika başı bak mhrs den bazen gece 1 den sonra bile açılıyor özellikle iptal edenlerin randevusu. Gunduz falan hep bak bulduğun gibi iptal et yenisini al.
(205 puan)
Pardon 20 sine
-Reklam-
0 oy
(245 puan)
Ben mümkün değil bir aydır deniyorum şehir Hastanesi'ne bulamıyorum randevu veya başka hastahane ye . Anadolu'ya gidiyorum detaylı ultrason zamanım geldi  ve 850 TL diyor yaptırmadan içimde kalıcak devlete sıra almak istiyorum bundan sonra ordan devam edeyim diye bulamıyorum da çok sıkıntı ya.
0 oy
(104 puan)
Su kadın erkek doktorunu neden ayırırsın bilmem kadın doğum dotoru olarak erkek doktorlar daha iyi eyer öyle istiyorsa kocan özele para verip özele götürsün doğum olduğu zamn devlette hangi doktor varsa o girer doğuma saçmalık yani
0 oy
(104 puan)
Kocan madem erkek doktor istemiyor o zamn kıysın paraya özele götürsün devlette doğum günü hangi doktor varsa o doguturur 

652,054 soru

3,431,415 cevap

4,264,205 yorum

184,293 üye

...