0 oy
182 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (429 puan)
kapalı
9 gündür serklaj ameliyatı sonrası hastanedeyim, antibiyotik serum alıyorum günde 3 defa veriyorlar crp değerlerim 5 e kadar düştü ama bugün 12 olmuş doktara sordum önemli bir değer değil o kadar dedi. Tekrar muayene de genel durumum iyi olduğu için antibiyotiği kesip başka bir isim söyledi ona başlayalım dedi yanındaki asistana.

Kafama takıldı da 9 gündür alıyorum serum hala bir şey olsa keselim demez heralde demi 
Gebelik haftası 28
Kapatılma nedeni: Eski tarihli postları yeniden akışa sokmamaya özen gösterelim. Yorum yapacağımız postların tarihine bakalım. Post sahibinin mevcut durumunu öğrenmek istiyorsak posta yorum yapmak yerine post sahibine özel mesaj göndererek iletişim kuralım. Anlayışınız için teşekkürler.

2 Cevap

0 oy
(232 puan)
Değerin biraz fazla canım kanında enfeksiyon ve iltihap var sanırım doktor onu dağıtmaya çalışiyo Allah yardımcın olsun normalde o değerin 0.5 olası lazım seninki ameliyat kaynaklı galiba biraz yüksek hamilelik dolayısıyla tam net ilaç kullanımında olmuyo o sebepten enfeksiyon geç dagiliyo gliba
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan)
Ben de serklaj sonrası bir hafta antibiyotik aldım günde 4 kere :) 11 gün Ankara Şehir Hastanesi'nde kalmıştım serklajımdan sonra. Antibiyotiği vücut serklaj ipine tepki vermesin diye veriyorlar. 10 değeriyle çıkmıştım ben de hastaneden. Gebelikte CRP değeri zaten yükselen bir değer. Benim en son 23 çıktı mesela. Doktor iyi dedi :)) Bana zararı da yok. Ara ara kontrol ettiriyorum CRP'mi. Geçmiş olsun, 27. haftada serklaj atan doktora az rastlanır :) Şanslıymışsın bence. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
6 cevap 81 göst.

650,275 soru

3,424,397 cevap

4,256,564 yorum

183,765 üye

...