0 oy
424 göst.
Doğum kategorisinde (100 puan)

Kizlar cok uzuluyorum napmam lazim normal mi bu durum 

7 Cevap

0 oy
(397 puan)

Benimde ayni cnm suan gozlerine baktim bebegimin goz aklari sari sari olmus ve yanaklarida sari sari olmus gogusumde tas gibi olmus sismis emziremiyorumda ne olacak bilmiyorm yarin doktora gidecegim insalah bisey yokdur ya bence sende aile hekimine ve ya hastaneye goster

(2,563 puan)
2 saatte bir. Mutlaka emzir.
BNM oglumda böyleydi gözlerinin kenarlarinda sararma vardı sarılık çıktı hafif.. doktorlar zaten 2 saatte fazla aç kalmalarını onermiyor. Ne yap et uyandır. Cimcikle topugu biseylee yap. Emsin. 1-2 dakka olsa da emsin.
(101 puan)
Canim 3 cocuk annesiyim ilk kizim da deneyimim yoktu hastanede hemsire 2 saatte bir emzir dedi. Kizim surekli uyuyordu uyandiginda bi yudum emip uyuyordu kizim sarilik oldu 18 gun hastanede yatti.  bebeklerin cene kasları cok zatiftir  hemen bi emmede karinlarini doyuramaz yorulurlar. 2. De oglumu emzirip gazini aldiktan sonra uyuyordu uyanmasini hic beklemezdim bi 15 20 dakika gecince uykuda hemen memeyi agzina sagardim cenesiyle oynardim bi yudum icsin diye cok şükür sarilik olmadi kilosu ayina göre cok cok iyiydi. Sende uyanmasini bekleme uykuda ver ayakta vermeye çalış ne olursa olsun her defasinda bi yudum gitsin bogazindan
(2,563 puan)
Aynen 1 yudum da olsa emmeli. Alarm kur her 2 saatte bir olacak şekilde. Uyandır.
Uykusu başlarda sert olur. Belki zor uyandırirsin ama ne yap et uyandır. Sekeri düşer aç olduğunu bilmez hep uyumak ister. Hastanede yatmasin.
(513 puan)
Canım benime aynıydı sütü sağnak için eczaneden makine al el ile yapılanlardan aldım ben bi iki defa sütü açmak için kullandım kanalları sonra emzirmeye çalıştım uyanmayıbca da kaşıkla verdim ama uyandırdım çoğunlukla sarılık sadece gözlerinde ve yüzünde varsa sıkıntı olmaz beimde aynıydı doktora götürmedim saat başı bazen yarım saatte bi verdim yine var ama düzelmeye başladı sende sık sık emzir çabucak geçmeye başlar. Geçmiş Olsun canım.
Belki de mama vermeniz gerekiyordur sütünüz gelene kadar
-Reklam-
0 oy
(4,314 puan)

Uyuyakaliyor heralde canim zorla biraz ayak altini gidikla veya hemsireler uyandirmk icn mincikliyo ya oyle yap uyandir iyice emzir 

0 oy
(2,563 puan)

1-2 dakka olsa dahi emsin. Tuttur uyandır bı şekilde. 2 saatten fazla uyutma uyandır emzir başta zor uyanıyorlar ama sen pes etme. Sarılık olmasin dikkat et. 

0 oy
(144 puan)

Uyanmasi icin meme ucunu da sıktırabilirsin 

0 oy

 Sık sık uyandir uyanmadığı zaman şekeri düştüğü için halsiz kalıyor uyanmak istemiyor baktin ki kalkmıyor kasiga sütunu sagip sagip ver aç kalmasına izin verme sonra kendisi emer serbette verebilirsin oda sarıligi geçiriyor şekeri dengeye koyuyor çok vermemek şartıyla allah yardimcimiz olsun kirki çıksın düzene girer bebis :)

0 oy
(858 puan)

Az emmesi normal yenidogan bebeklerin midesi çay kaşığı kadar olurmuş ama 2 saatte bir mutlaka emmesi lazım ben zorla uyandiriyodum emmese bile bı kaç damla da olsa ağzına sıkıyodum o onu sarılıktan vs korur canım Allah'a şükür sarılık fln da olmadı sonradan alışıyor emmeye yavaş yavaş anca tutabilir o daha çok yeni annesi :)

0 oy
(2,584 puan)
Daha midesi kiraz kadar bi de Dokuz aylık yoldan geldi memede yorulup uyur o saat başı uyandır bi damla da olsa emsn uzun UyuTma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
5 cevap 262 göst.
5 Kasım 2018 Doğum kategorisinde Melek annesi (442 puan) sordu
0 oy
0 cevap 146 göst.
0 oy
0 cevap 83 göst.

647,194 soru

3,412,996 cevap

4,242,773 yorum

182,932 üye

...