0 oy
208 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (549 puan)
Temmuzda 16 haftalık gebelik kaybı yaşadım. Adet donemim geçti hamile kalmak istiyorum .yaklaşık bir buçuk aydır da folik asitte içiyorum benim gibi olan oldu mu ve hemen hamile kalabildi mi?? 

Ne kadar ay beklediniz bir de ??

2 Cevap

0 oy
(282 puan)
Canım burda kim ne derse desin boş eğer kısmetinde varsa olur zaten sana tek önerim stres yapma sakin kal hep bir bakmışsın olmuş ve eğer gebelik olursa sakın yine kaybederim diyip kötüyü çağırma kendine hep olumlu düşün
-Reklam-
0 oy
(907 puan)
Genelde doktorlar düşük yada kürtajdan sonra en az 3 ay rahimin dinlenmesini öneriyor. O 3 aylık süreçte folik asit Demir ilaci öneriyor ki bir sonraki hamileliğe sağlam zemin sağlanmış oluyor.  Çünkü rahim kanayip yıpranıyor eski haline gelmesi biraz zaman alıyor. Yani acını kaybını psikolojini ve bir an önce tekrardan hamile kalmani cok iyi anlıyorum ama bana kalirsa bir üç ay dinlen kuzum.. psikolojik olarak da rahatlarsın. Sonra inşallah bir defa nasibinde varsa ikincisi de olur. Unutma her şeyin başı sağlık .

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
2 Ağustos 2024 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Semra.yahsi07 (12 puan) sordu
0 oy
13 cevap 589 göst.
2 Ağustos 2024 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Semra.yahsi07 (12 puan) sordu
0 oy
4 cevap 435 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.

1,437,062 soru

23,629,848 cevap

307,284 kullanıcı

...