0 oy
317 göst.
Doğum kategorisinde (54 puan)
Merhaba Anne adayları, bugün Doktorum 1 santim açılmam olduğunu kilosunun ise 3040 gram olduğunu söyledi. Bugün ama bel ağrısı, kasık ağrısı ile uğraştım. Tahmini ne kadar daha sürer? Günlük mü 1 santim açılıyor veya nasıl oluyor? Endişeliyim. 
Gebelik haftası 37+6

5 Cevap

0 oy
(406 puan)
Ben de bekleyelim bari ayni durumdayim :D
(9 puan)
Bende bekliyim benim 2 cm.
-Reklam-
0 oy
(37 puan)
Öncelikle Rabbim saglika kucaklamayı nasip etsin canım. Şöyle ki bu sorduğun sorunun cevabı değişkenlik gösterir.. bazisind ahic amacı olmaz açılma vardır bazısı sancı çeker açılma geç olur. Ben kendi üstüme konusaykm sabah dört de adet sancısı gibi vurdu uyandım tekrar uyudum kırk dj bı saat arayla vurdu gün için de yavaş yavaş dk lar düştü akşam sekizde hastaneye gittim sadece bir cm acilmam vardı kağıt imzalayarak eve döndüm evde çektim sancılarımı sabah beşe kadar sancım devam etti deliriyordum bı saniye oturamadim yorgunluktan bacaklarım kırıldı neyse hastaneye tekrar gittim bu defa beş buçuk dedi ebe ve net ye bagladi uzattı hiç bagirmadan Allah yardım et diye yalvariyordm yaklaşık iki saat geçti artık yedi cm olmuştu ıkındm doğumum başladı saat yedi buçukta doğurdum yani ben yirmi yedi saat sancı çektim canım ve o bı cm acilna kadar benim sancılı tam 14 saatim geçmişti.. bu her vücutta farklıdır. Sana tavsiyem su ben sıcak suyla iki defa duş aldım hic durmadan deli gibi evin içinde hareket ettim yürüdüm zaten sancin tutunca oturup uzanma gibi bı şansın olmuyor dünyaya sıgamiyosn. Birşey daha ekliycem sanırım ilk gebeliğin sancı artınca ister istemez bı korku saracak ve şuan olduğu gibi endiseleneksn acaba ne zaman bitecek diye..? Ne zamani düşünme sadece bunlar bitecek yavrum artık kucagimda solacak de inan çok faydası olucaK.. uzun oldu kusura bakma rahatlatmak istedim seni.. dualarım seninle inşallah tek avazda dogurursun.. son tavsiye sancin az ve kivrandirmiyorsa uyuyabildigin kadar uyu :))
(386 puan)
Aynen katılıyorum. Bende şuan 34+1 haftalığım ve 1 cm açıklıkla uzanıyorum daha fazla olmasın haftam çok erken diye. İlk hamileliğimdede sancım başlar başlamaz 3 dkk da bir başlamıştı ve hastaneye 9 saat sonra gittim sadece 1 cm açılmam vardı. Dediğin gibi herkeste farklı oluyor
(54 puan)
Çok ama çok teşekkür ederim ❤️
(37 puan)
Rica ederim güzelim ♥️
0 oy
(386 puan)
benim ilk hamileliğimde 38+3de sancım başlar başlamaz 3 dkk da bir gelmeye başlamıştı ve 9 saat o şekilde evde sancı çektim hastaneye gittiğimde 1 cm açıklık var dediğinde şok oldum o kadar sncıya sadece 1 cm açıklık. Sonrasında 10 saat daha çektim sancıyı sonra bebeğim doğdu. 

Bu ikinci hamileliğimde şuan 34+1 haftalık hamileyim dün hastaneye gittim sancım yok kasılmam çok var ve 1 cm açıklık var dedi ama ikinci bebekte açıklık olabiliyormuş, ama tabiki heran doğumda yapabilirsin dedi, bide bebeğin kafası çok aşağıda olduğu için sürekli aşağıya baskı yaptığı için sancın suyun kanaman vs bişey olursa hemen zaman kaybetmeden gelmelisin çünkü doğum çok çabuk gerçekleşebilir dedi. 

Eğer senin sancın falan yoksa bence bol bol yürüyüş yap merdiven in çık çömelme hareketleri yapki açıklık çabuk olsun, ypksa oturarak çok geç açılman olur uzun sürer yani
0 oy
(207 puan)
Sancılar sayın takip edin her bünyenin farklı tedbirli olun bence hayırlı doğumlar ☺️
0 oy
(151 puan)
Benim bir iki haftadan beri 1 cm açıklıkla bekliyorum
(386 puan)
Kaçıncı haftadasın canım. Bende 34+1 cm açıklıkla uzanıyorum sürekli
(151 puan)
37 haftadayım şuan bekliyorum arada sancı oluyo
(386 puan)
Şükür seninki küvez hftsını atlatmış, darısı bizimde başımız inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

651,259 soru

3,428,321 cevap

4,260,839 yorum

184,084 üye

...