0 oy
665 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Merhaba hanımlar hamileliğimim 28.haftasındayım ve çok kasılmam oluyor çocuk sürekli toplanıyor ve karnım sertleşiyor. Doktor nts yaptı ve sancı çıktı serum yapıp tekrar nts ye taktı sancı çıkmadı ama kasılmalar devam ediyor bu normal mi bu konuda çokta bilgilendirmedi beni hastaneden gitmişti sizce tekrar gitmeli miyim 
Gebelik haftası 28

6 Cevap

0 oy
(270 puan)
Sizin haftanizda bende de çok oluyordu sonra bebek daha yükseğe çıktı altlardaydi, şimdi azaldı sertlesme
-Reklam-
0 oy
(370 puan)
Benim de oluyordu sertleşme sizin haftanızda hazneden progestoron hap verdi 4 gün 2 tane birden sonra geçti 
0 oy
(331 puan)
Senin haftandan daha erken başladı ben de kasılma sertleşme.ilk gebelğm erkn doğmdu bunda da o risk vardı.28.haftada kontrolm vardı.doktor yatış verdi ağrım çıktı.ciğer geliştirici vr ilaçlarla 2 gün yattıö cıktım sonraki kontrollerde yine yatış verdi.rahim yumuşaması ve 1 cm acıklk vardı yatmadm bbukezeve nidicard ilaç verdi omu kullandm 36.haftada bıraktm.bugn tam 38hafta doldu hala aynı sertleşme kasılma devam ediyor.
0 oy
Canım ben 24 haftalık hamileyim ve bebek inanılmaz toplanıyor sertleşiyor. Bazen birden bire sanki genital bölgede ignelenme oluyor gibi yerimden zıplıyorum Perşembe günü kontrol günüm doktoruma soracagim
0 oy
(12 puan)
Bendede durum aynı canım hatta gece sancim tuttu eşim uyku sersemi noldu dedi sancim tuttu karnim çok sert dedim napcan bu da senin kaderin diyip uyudu Dip not:  dediklerini hatırlamıyor :)) sıcak suyla dus aldim geçti siz yapmayın ama benim son haftalar ondan iyi geliyor. Hastaneye gittiğimde sancı çıkıyor serumla agri kesici yapıp eve yolluyorlar açılma olmadığı için. Korkmayın bebisiniz kendini hazırlıyor doğuma sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.
0 oy
(104 puan)
Onu hic demeyin bende aynı sorun dan muzdarip im bir iki haftadır böyle bir anda sanki karnımi sıkıyo toplanıyor sertlesiyo ve göbeğim çıkacak sanki snra bırakıyor geri.  Normal mi anormal mi bilmiyorum ama yaşıyoruz bu şekilde bakalim :)sanırım herkeste varmış şimdi genelde herkes boglw soru soruyor ya bakınca diyorum tek değilmişim:)

656,006 soru

3,446,522 cevap

4,281,583 yorum

185,326 üye

...