0 oy
398 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (16 puan)
8+4 hamileyim kızlar bugün doktorum kan sonuçlarıma baktı ve kan pıhtılaşmam olduğunu söyledi doğuma kadar da oksapar kullanmam gerektiğini söyledi felaket bir yanma yapıyor karın bölgem de kullanan anneler varsa bilgi verebilir mi? 
Gebelik haftası 8+4

11 Cevap

0 oy
(273 puan)
Bende kullaniyorum 4 haftamdan beri yağlı oldugu icin yanma yapiyor ilac hatta bende bazen bocek isirigi gibi kaliyor ovaliyorum ilac dagiliyor ama yatakdan kalkmadan oturur pozisyonda vurursan okdar yaakmiyor 
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Evet bende kullandım yanma yapıyor ama uzun sürmüyor yani bn kendim yapıyordum iğneyi yağlı olduğu için yakıyor biraz 
0 oy
(296 puan)
Ben de 4 haftamdan kullanıyorum sonuna kadar da kullanıcam. Ben 1 2 dakika buz tutuyorum sonra yapıyorum yavaş yavaş acı hiss etmiyorum. 
0 oy
(102 puan)
Genetik olarak pıhtılaşma bozukluğum var bende kullanıyorum.şuan 26.haftama yeni girdim ilk günden beei kullanıyorum.göbekten yaptı bana genelde eşim bikaç defada ben kendime yaptım. 2 gündür koluma yapıyoruz. Göbek büyüdükçe daha çok acı yapıyor çünkü. Youtube da videoları izleyin. Ağrıya gelince bazen çok acı hissediyorum bazende hafif değişiyor bölgeye iğnenin yönüne yapan kişinin durumuna göre.biz iğnenin içinde çok az sıvı çıkınca yani havasını alınca yapıyoruz artık. Paketinden çıkarıp direk yaptığımda daha çok acı hissediyordum çünkü. 
0 oy
(960 puan)
İlk vuruldugunda nerdeyse ağlayacaktim ilk bir hafta çok ağrıdı birde onda havasini almayı bilmiyordum. Zamanla alışıyorsun öyle acitmiyor ya da acıya odaklanmiyorsun daha rahat oluyor
0 oy
(453 puan)
Ben de 4  haftalık Ken başladım genetik pıhtılaşma var bende coraspin de içiyorum eşim kolumdan yapıyor göbek hiç yapmadım bazen hiç hissetmiyorum bazen felaket yakıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun o an ağrı olunca bebeğimi düşünüyorum onu kucağıma almak için bunlar az bile diyorum öyle böyle geçiyor işte bolca dua sabır sonu selâmet olsun inşaallah gerçekten iğne süreci çok zor
0 oy
(1,857 puan)
Bende Enox kullanıyorum aynı işleve sahip ilk bikac hafta çok aciyo ve yakiyo ama vücut alışınca acımıyor  biraz sabır 
0 oy
(708 puan)
Ben kullanıyorum canım.varislerimden dolayı.

Vurmadan önce içindeki havasını al ve çok yavaş enjekte et canım.geçmiş olsun.
0 oy
(856 puan)
Benim karında yer kalmadı mosmor oldu ve içinde bezeler kaldı.sağlık ocağındaki hemşire bacaktan yapılacak yeri gösterdi karnım duzelene kadar bacaklardan devam edeceğim. Ben tedaviyle gebe kaldım transferde başladık doğuma kadar kullanacağım.
0 oy
(250 puan)
5. haftadan 16. haftaya kadar kullandım kol göbek ve bacak olarak kullanmıştım ben morarmıştı heryerim bıraktırdı bana 16. haftamda sürekli kullanmak zorunda olanlara rabbim kolaylık versin .. 
0 oy
(877 puan)
Ben de kullanıyorum canım 7 haftalıktım başladığımda şimdi 33 haftalık olduk çok şükür. Ben kollarımdan vurunuyorum. Karnımdan hiç cesaret edemedim.

651,994 soru

3,431,129 cevap

4,263,858 yorum

184,275 üye

...