0 oy
322 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (479 puan)
Kızlar nasipse inşallah ekim annesiyim.7.haftamdan beri soğan sarımsak salça et türü iğrenç kokuyor çok fazla kustum heg den hastanede yattım.Şuanda da prilam kullanıyorum gece yatmadan iki tane.Bırakınca yine sabah kusması geri geldi doktorumda bırakma o zaman dedi.Söylediğim besinleri 7.haftadan beri hiç yemedim.Sizlere sorum doğum yapınca bu hassasiyet ve tiksinmeler hemen geçecek mi? Doğumdan sonra da uzun süre geçmeyen var mı? Canımın istediği ama koktuğu için yiyemediğim bir sürü şey var gece onların hayalini kuruyorum.Hayal kırıklığına uğrar mıyım ? 
Gebelik haftası 35

5 Cevap

0 oy
(28 puan)
Benimde ayni durum 6 haftalıkken koku hassasiyeti başladı hiç bir şey yiyemedim 7kilo verdim 15 haftada yavaş yavaş geçmeye başladı ama soğan sarımsak salça hassasiyeti hala devam ediyor 36 haftalık olduk inşaallah geçer doğumdan sonra. 
(479 puan)
ben de 10 kilo verdim sonra da kahvaltilik yiyerek geri aldim kiloları. Onları hala yiyemiyorum dolayisiyla yemek de yiyemiyorum.İnşallah doğum yapınca hemen geçer ya .Tuza banıp çatır çatır soğan yemeyi özledim:(
-Reklam-
0 oy
(116 puan)
Çok nadir de olsa bazıları devam ediyor ama zamanla geçiyormuş  bende aynı şekilde oldum balık çok severdim bir lokma yemedim yemek bile yapamaz haldeyim yemek kokusu midemi bulandiriyor zaten çok iştahım yok iyice kaçıyor  geçecek inşallah:) 

36+6 
(479 puan)
Ben 5-6 haftalikken öğrendim gebeliğimi .Hemşireyim nöbetten çıktım eve geldim eşim tezgaha hamsi bırakmış kayınpederim yapmış onu soğuk soğuk  ekmekle yedim yattım.Ağzın balık kokuyo sabah sabah balık mı yenir  demişti  eşim:D O günden sonra bidaha ne et ne balık ne tavuk.. Hep gördüğümde acaba gectimi diye kokluyorum belki yiyebilirim diye canim istiyo.Ama burnumun direği kırılıyo her yaklaştığımda :D
(116 puan)
Bende bazen test ediyorum ama tık yok hala aynı durumdayım :) dogurdugum zaman da ilk denemek istedigim şey bu hala kokuyor mu acaba yiyebilir miyim :)
(479 puan)
İnşallah geçer ya doğumdan sonra hemen kutlarız  :)
0 oy
(179 puan)
Korona geçirdiniz mi
(479 puan)
kasımda gecirnistim .ocaga kadar gelmedi tat koku .Tam geldi hamile kaldim.
0 oy
(179 puan)
Bende 3 aydır yiyemiyorum. Hamilelikten sanmıştım. Tavuk et soğan sarımsak kokusu o kadar iğrenç geliyordu ki . Sonra yakın zamanda covid atlattım .meger ondanmis. Koku bozuklugu yapmış bende .
(479 puan)
ben de kovid gecirdim tat koku gitti .2 ayda ancageldi. sonra hamile kaldim
0 oy
(43 puan)
Aynı durumdayim bu hafta bebeğim gelişim geriliğine başladı 2200 sizde durum nasil

İlgili sorular

648,238 soru

3,416,926 cevap

4,247,608 yorum

183,238 üye

...