0 oy
139 göst.
Doğum kategorisinde (3 puan)
Mrb kızlar 37+3 günlük hamileyim kasılmalar ve ufak ufak sancılarım var yarın doktora gideceğim kontrol için açılmam yoksa suni sancı istesem verirler mi bebek için Bi sıkıntı olur mu çok kararsızım... 
Gebelik haftası 37+3

2 Cevap

0 oy
(220 puan)
Akıl vermek gibi vw korkutmak gibi olmasın ama daha suni sancı istemek için çok erken yani doktorunuz daha iyi bilir tabi ama Suni sancı kadar berbat bir sancı yok ben kendi sancımıda sunisinide çekmiş biri olarak söylüyorum en iyisi kendi sancın rabbim dayanabiliceğin kadar sancı veriyor inan bana tehlikeli bir durumun yoksa bence bekle derim. Birde sancın gelsin dersen yürüyüş yapabilirsin doğumuda kolaylaştırır bi kaç hareket daha var ama onları doktoruna sor önerirse yap. 
(3 puan)
Bi sıkıntımız yokta çok sabırsızım bir an önce doğsun istiyorum kızım
(220 puan)
Gerçekten bir kardeşin olarak gör beni eğer bir sıkıntın yoksa kendi sancını bekle gerçekten. Bebişin vaktini bilir bende sabredemiyodum ama doğduktan sonra keşke biraz daha içimde dursaydı dedim. :D Rabbim inşallah tez vakitte kendi sancıla bir avazda bebişini sağlıkla doğurmanı nasip etsin.
-Reklam-
0 oy
(205 puan)
Normali senin içinde doğumdsn sonra her ikiniz içinde daha kolay ve telaşsız.. 37 6 yım ve sabırla bekliyorum. Kenlikle bekle.. 

İlgili bir soru bulunamadı

650,264 soru

3,424,331 cevap

4,256,477 yorum

183,764 üye

...