0 oy
587 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (49 puan)
Dün demiştim belim ağrıyor vajinaya ağrı griiyor diye hayla bel ağrısı geçmedi 
Gebelik haftası 30+4

3 Cevap

+2 oy
(180 puan)
O zaman bir doktora görünün...En mantikli cevap..Post açarak bel agrinizi gideremezsiniz ki zaten demi 
(180 puan)
Ne komiklik nede hoşluk pesindeyim..Hepimizi birer anne adayıyız değilmi acil durumlarda nereye nasil gitmemiz gerektiğini ne yapmamiz gerektiğini bilmemiz lazim...Doktorum bana her gittiğimde şu agrilarin varsa hemen acile gel diyorsa gittigim gebe okulu şu kosullarda şuraya mutlaka gel diyorsa kimse k.bakmasın doktorculuk oynayamam..Şunu yap gecer bunu yap gecercilerden degilim..Her koşulda doktora gidilmeso gerekiyor anladiniz mi...Her gebe farklıdır her vücud farklidir..Herseye farkli reaksiyon gosterebilir...İnsanlar artik bunu idrak etmeli ve kimse kimseye sağlığı hakkında sunu yap bunu yap dememeli!..
(180 puan)
Sizin özür dilememiz gerekmiyor bayan bana söyledi sanirim..Lütfen sizde acile gidin ilgilenmiyorlar diyorsunuz ama en kötü evde acı cekmekten iyidir...Yada ilgili olan bir acile gidin..Neyin neden oldugunu bilmeniz için cumaya kadar beklerim diyorsaniz sizin karariniz sağlıkla günler diliyorum.
(430 puan)
Bu kadar asabi olmak zorunda değilsin. Daha düzgün şekilde karşı tarafla konusabilirsin. Sana doktorculuk yap diyen yok biraz anlayışlı olsan yeterli aslında. Herkesin yaşam şartı bir değil her doktor aynı ilgidede değil, merak etmiş sormuş. acile git diyebilirsin, acilin tanimini yapacagina... Neyse iyi günler.
(180 puan)
Asabi diyebileceğiniz son kisiyimdir :))) Asabiyetle hicbir soruyu cevaplamak ama kaldıki sağlik konusunda kime ne söylecegime kendim karar veririm...Burda tutupta şunu yap bunu yap deseydim teşekkür ederim alacaktım demi..Ama insanlar artik idrak etmeliki sağlık ile ilgili ikinci şahıslara birşey sorulmamalı...Hamilelikle ilk öncelik hastane ve doktor..Sizede sağlikli gunlerrr diliyorum
(430 puan)
Sana söylemedim canım diğer arkadaşa soyledim
-Reklam-
+2 oy
(127 puan)
Randevusuz acile gidebilirsiniz değil mi yani sert yapmanın manası yok ben böyle durumlarda post açılmasınida anlamıyorum ciddi bisey olabilir ilk tercih dr gitmek olmali
0 oy
(99 puan)
Çok kötü olursan bı acile git canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
0 oy
25 cevap 1,026 göst.
0 oy
0 cevap 101 göst.

649,739 soru

3,422,440 cevap

4,254,258 yorum

183,633 üye

...