0 oy
146 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Kızlar yarln adet tarihim ama ben 6 haftalık hamileyim. Bugün kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ama belimde yok. Sizce bu normalmi??
Gebelik haftası 6+4

2 Cevap

0 oy
(444 puan)
Normal canım gebelik boyunca olucaktir :)
(48 puan)
Bugün bi de ben vajinal ultrasonda oldum. 2 günde 3 kez vajinal usm yaptılar eve döndüğümde hafif kanamam oldu sonrasında bi kahve rengi lekelnmem vardı şimdi durdu. Müayene göre ola bilirmi? Bugüne kadar yoktu böyle birşey doktor da ultrasonda böyle bir sorun yok dedi
-Reklam-
0 oy
(767 puan)
Canım ben 20-25 hafta bitene kadar her ay belli donemlerde adet olacakmisim gibi şişmeye ağrı bulantı ve sinir stresi çektim ;) şu an 37 bitmek üzere belki yine vardı ama kendi ağırlığımdan pek ayırt edemedim ;) 
(48 puan)
Ah canlm Allah bana da bu haftalara gelmeyi nasip etsin İnşallah. Ben bir az riskli haftalardayım( bi de bebeğim amnion mayisi azmış( ne bileyim doktor ilaç iğne falan yazdı bakalım tutunacakmı bebeğim
(767 puan)
Bende bu haftalara hiç kolay gelemedim hattta daha halen çektiğim oluyor. Çok riskli çok yorucu yollardan geçtik ilkbaslarda  düşer dediler şimdi masada kalırsınlar ama tek bir gerçek var oda Rabbim neyi uygun görürse o oluyor herşeyi akisina bırak cokkafaya takma ( hakkınızda hayırlısı olsun bebeğin içinde senin içinde zaten saglikliysa yaşayacak vakti yiyecek ekmeği varsa elbet sona ulaşacaksınız rahat ol ;)
(48 puan)
Amin İnşallah sağ salim alalım kucağımıza İnşallah

655,964 soru

3,446,326 cevap

4,281,272 yorum

185,317 üye

...