0 oy
542 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (141 puan)

Anneler merhaba 20+1 im doktorum detaylı istedi ama hastane araştırıyorum en uyguna hangi hastaneler var önerebileceğiniz İstanbul Anadolu yakasında

Ben afiyet e gittim 470 küsür dedi açıkçası daha uygun varsa bi araştırmak istiyorum bilginizi almak isterim 
Gebelik haftası 20+1

7 Cevap

0 oy
(880 puan)
470 iyi daha  uyguna bulamazsın bende 600 TL ye yaptircam mecbur 
(141 puan)
Hadi ya herşey ateş pahasına
(880 puan)
Aynn canim öyle ne yapcaz bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(737 puan)
2 sene önce 450 ye yaptırdım. 2 ay önce de 650 TL ye. Yani aldığınız fiyat gayet uygun geldi bana. Avrupa yakasında yaşıyorum bende.
0 oy
(185 puan)
Canım Avrupa yakasında  oturuyorum burda 410 TL yaptirdim ben
0 oy
(364 puan)
Küçükyalı delta hospitalda 350 400 yaptırmıştım ağustosta Dr. Hakan gürbüz e gayette ilgiliydi 30 dk fln sürdü 20 küsür siyah beyaz ultrason görüntüsü 3 tane de renkli profil fotoğrafı aldık memnun kaldık çok 
0 oy
(264 puan)
Detaylı ultrason için para mi veriliyor kontrolde normal detayli ultrason doktor yapmiyor mu bide ben özele gidiyorum devlet paraliysa özel kesin paralidir ilk defa duydum acaba detayli ultrason yapmak mecburimi 
(141 puan)
Özel canım benim sorduğum devlet ücretsiz yapmak mecburi değil ben de yaptırmayacaktım doktorum birşey gördüğünü söyledi yaptırmamı istedi
(264 puan)
Anladim cnm tesekkurler
0 oy
(7 puan)
En uygunu o bence banada 680 ve 500 denildi İstanbul da benimkide 
0 oy
(176 puan)
Selam canım bende Afiyete sormuştum sanki orda radyolog yapıyor demişti ama emin değilim onu mutlaka sor, doktorlar genelde onun alanı olan perinatoloji bölümünden istiyorlar ki benim doktorum da öyle olması daha iyi dedi. Devlete hep baktım yoook yok dedim bekleyemem geçen Salı günü Ataşehir'de özel bir hastahane de tek gebelik için 600 tl ödedim. Bir çok hastahanede hep radyolog yapıyor dediler ben tercih etmedim kendi alanı varken. 
(141 puan)
Ah hadi ya çok pahalılanmış herşey gerçekten eğer doktor istemeseydi gitmeyecektim de nolur ne olmaz gireyim dedim kimisi de radyolog daha iyi oraya gittim diye okudum ama sanırım afiyetteki Leyla(lala) hanım bi doktorumuz var o yapıyor dedi heralde kendi bölümüdür diye düşünüyorum ama ona yönlendirdi Leyla hanım da çok ilgili doğum ve kontrol için doktor arıyordum Leyla hanımda karar kırldım en son afiyette çok doktora gittim hiçbirinden memnun kalmamıştım
(176 puan)
Ee canım hayat bu kendisi pahalı:) şükür imkân var ki yaptırıyoruz yine ya olmayan ne yapsın? Ben hemen ona yakın olan Medipol hastahanesine gidiyorum doktorumu sonradan arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum ve çok memnunum şuan normal kadın doğum doktorum orda. Radyolog'tan olanı değilde kendi alanı olandan tercih etti yaptırdım ben. Sen hastahaneden telefonda oluyor yapılıyor diyene bakma hepsi para için.  Sürekli gittiğin kadın doğumcuna sor radyolog olur iş görür derse git karar senin.
(141 puan)
Bugün gittim canım kendi doktorum dedi hatta doktoruma sordum eğer kendisi yapıyor olsaydı ona yaptıracaktım da o bölümde olan başka doktorumuz var onu önericem dedi medipolde doğum ne kadar bilgin var mı
(141 puan)
Ay çok sevinirim medipolü de düşündüm çünkü çok iyi diyorlar
(176 puan)
Ama foto atılmıyor yahu. Özel mesaj olarak atayım dedim öyle de gelmiyor. Uygulamaya da pek hâkim değilim  he Olmazsa yazayım dur:)
(141 puan)
Fiyatlar için yardımcı olsanız da yeter yormayayım sizi :)
(176 puan)
Arkasındaki yazmak mümkün değil paket içeriği uzun Kısacası şöyle
Normal doğum:2700
Zorunlu Sezaryen:3400
3.sezaryen doğum:+800
İkiz gebelik:+800
İsteğe bağlı sezaryen:6200 ayyyy bu kadar yazıyorum yeterlidir:) Arkada da paket içeriği var.
(141 puan)
Çok teşekkür ederimm arkadaşım daha birkaç ay oldu doğum yapalı normal doğum 1900 dü :(( çook artmış
(176 puan)
Bir kaç ay mııı?:) Ayy yine iyi dicem diğer yerlere göre. Medipol'ü  istiyordum şansa doktorum da tatlı ilgili:) Rica ederim arkadaşım ne demek:)
(141 puan)
Valla iyi sanırım ben afiyete devam  1850 di o da en son 2-3 ay önce şuan ne kadar olmuştur acaba ben de afiyette gittiğim doktorlardan memnun değildim saha gitmem dedim geçen görümcem bi doktoru önerdi dün ona gittim bayıldım doktor çok iyi afiyete devam o yüzden :)
(176 puan)
Doktor çok önemli cidden bu alanda özellikle:) Bana da doktorumu iki çocuğunu doğurmuş arkadaşım önerdi memnun kalmış:) Hadi hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz memnunsan tabi ki devam et:)
(141 puan)
Amin amin inşallah zaten herşey bebişlerimiz için kaç aylık oldu sizin
(176 puan)
24+2 bizimki :) Senin ki ne kadarlık?
(141 puan)
Maşallah :) 21+2 şuanda detaylı için 2 gün sonraya randevu oluşturdular erken mi acaba ya 22. Haftaya falan mı alsam
(176 puan)
20 ile 24.hafta arasında yapılıyor benim bildiğim, ben 22.haftamda yaptırdım daha gelişmiş olmuş oldu diye düşünüyorum, hatta yüzünün fotoğrafını ilk kez aldık elimize detaylı yaparken doktor verdi çook aşırı mutlu oldum hatta:) Özel'de yaptırdığımız için istediğim haftata randevu aldım rapor her şeyi elimde hafta doktorumuza gideceğiz inşallah:)
(141 puan)
Ben randevu veren kişiye sordum hangi hafta daha iyiyse diye valla iki gün sonraya verdi umarım erken değildir
(176 puan)
En iyisi senin kararın canım ama 22.haftada olur ki, diyorlar ya 20-24 hafta arası diye. Kimisine sorsan 21.hafta der kimisi 22 23:)
(141 puan)
Doğru valla heralde zaten tam göremese tekrar çağırır :)
(176 puan)
Yok kız görür görür haftası içinde zaten kii birde ense falan her yerine bakıyor :) Bana aç tok farketmez gelin dedi doktorun asistanı ama ben aç gitmedim yine de, ama özele gidiyorsan diyelim ki senin demenle görmedi eee ikinci kez para mı vereceksin yahu? Ne gerek var ikinci kezz
(141 puan)
Ya 10 gün içinde gidince kontrol ücretsiz oluyor sanırım görmezse bile 1 hafta sonraya çağırıyorlar ücretsiz olur diye düşünüyorum eğer ücret isterse gitmem zaten bana tok gel dedi çikolata falan ye dedi :)
(176 puan)
İyide senin dediğin normal kadın doğum doktor bölümü bence, orda kontrol ücretsiz onu biliyorum. Ama detaylı ultrasonu perinatoloji bölümü yapıyor kii senin doktorun nasıl yapacakmış Allah Allah:)
(141 puan)
Yapmıyor işte kendi doktorum radyoloji bölümünde de yapılıyor oraya gönderdi sonra kendi doktoruma gidicem özelde paralı canım devlete gitmiyorum
(176 puan)
Hee senin doktorun radyoloji bölümününkini kabul ediyor o zaman . Yahu bende kadın doğuma özele gidiyorum benim doktorum "perinatolji"nin yaptığı ultrasonu istedi daha doğru olur dedi bende başka özel bi hastahane de yaptırdım detaylıyı hafta sonu da gidip kendi doktoruma göstereceğiz:)
(141 puan)
Hıı anladım ben de doğum bölümü var diye pirenatoloji bölümü de vardır diye düşünüyordum ama direkt o doktora yönlendirdi
(176 puan)
Perinatoloji bölümü sanırım bazı hastahanelerde yook ben afiyete sormuştum sanki radyolog yapıyor demişti. Ben asıl olan bölümüne gittim onun ücreti zaten farklı.
(141 puan)
Evet muhtemelen yok bölüme göre fiyatı da mı değişiyor ne kadardı pirenatolojide
(176 puan)
Her yerde fiyat aynı değil ben kendi bölümüne gittim adı üstünde kendi alanı. Bir çok hastahaneye sorsan radyoloğumuz yapıyor diyor ama her doktor kabul etmiyor radyoloğu.

653,238 soru

3,436,128 cevap

4,269,543 yorum

184,616 üye

...