0 oy
332 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (8 puan)
Kızlar Gögüs ucu kremi olarak ne önerirsiniz yada kapak olarak ne önerebilirsiniz
Gebelik haftası 31

5 Cevap

0 oy
(293 puan)
Genel olarak lansinoh var bide incia var mustelanın var lanolin var  krem olarak yağ olarak badem yağı zeytinyağı olabilir genel olarak bunlar var kapak kullanmadım hiç bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(965 puan)
Doğumdan önce 2 ay boyunca her gün 2 defa lansinoh sürdüm ama ilk günden yara olmaya başladı çünkü göğüs ucum yoktu bebeğim tutamadı ben de beceremedim belki. Nemli tutmak önemli ama en önemlisi doğru emzirme tekniği. Ağzına tam almalı bebek göğüs ucunu değil de tüm kahverengi kısmı. Silikon göğüs ucunu bebeğim tutmadı hemşirem şırıngayı kesip onunla çekti öyle öyle çıktı göğüs ucum. Ama felaket yara oldu resmen ikiye ayrıldı görenler bakamıyordu. Her kremi denedim herşeyi ayva çekirdeği jeli tahin yağı. Bi tek garmastan krem iyi geldi hemen iyileştirdi çünkü yara kremi. Bir de yara olduğunu gören doktorum göğüs kalkanı al dedi ben avent almıştım harika bişey bence. Göğüs pedi yara olunca yapışıyor her seferinde acı veriyor ama göğüs kalkanı göğse birşeylerin dokunmasını engelliyor kremi de sürünce gerçekten anında iyileşti şimdi 25. Haftadayım bu ikisini hazırladım bile. 
0 oy
(544 puan)
Bana lansinoh iyi gelmişti ama herkeste aynı etkiyi göstermiyor  ben 2 sürmeden sonra rahatlamıştım baya 
0 oy
(126 puan)
Gecen gün göğüs ucu için kalkan varya ondan sipariş ettim doğunca nasıl.olacak gorucem kremden ziyade keşke yağlar etkili olsa en son krem taraftarıyım şimdilik kalkan göğüse hava aldirdigi için yaraları iyileşmesinde etkiliymis lansinohu bir arkadaş önermedi kullanmış bir işe yaramamis emzirme danismanina gitmis  hatta doktora demiş bu kremleri boşuna almışsın emzirmeden önce ve sonra göğüs ucuna sütünden sür birde memenin kahverengi kısmının hepsini ver emzirrken ucunu verme demiş ben yandım sen yanma.diye dltavsiyede bulundu sağolsun inşallah bzde çok cekmeyiz ben de öğrenmişken paylaşmak istedim (•‿•)
0 oy
(213 puan)
Çatladıktan sonra hiçbir şeyin faydası olmuyor maalesef 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 452 göst.
28 Mayıs 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde RENC (27 puan) sordu
0 oy
6 cevap 154 göst.
0 oy
8 cevap 316 göst.

651,726 soru

3,430,085 cevap

4,262,717 yorum

184,206 üye

...