0 oy
1,060 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
Kizlar 34+0 hamileyim ve bugün doktorum asi olmamı önerdi bende bir heycanla hemen vurundum aranızda asi olan var mı ne gibi yan etkileriniz oldu ?
Gebelik haftası 34+0

17 Cevap

0 oy
(90 puan)
36 haftalik hamileyim bugun asi oldum doktorun onerisiylee
(8 puan)
Suanlik bir sikintin var mi
(109 puan)
Hangisini oldunuz?
(90 puan)
Sadece kol agrisi var baska bisey yok cok sukur
(90 puan)
Sinovac oldum
-Reklam-
0 oy
(64 puan)
Ben 9 haftalık hamileyim 16. Haftam dolar dolmaz aşı vurulacağim gun sayıyorum.. Çok doğru yapmışsınız darısı benim başıma ..
(8 puan)
Hayırlısı canım Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah
(269 puan)
Amin canım cümlemize ins
0 oy
(269 puan)
Bugüne kadar olma taraftarı değildim bugün bi hemşirenin bebeğine kıyamadığı için olmayıp doğuma 3 hafta kala hayatını kaybettiğini izledim çok tedirgin oldum doktorumu aradım biontek olabilirsin dedi hemen yaptırdım yinede korkuyorum ins bebeğime bisey olmaz Allahım sağlıkla kucağımiza almayı nasip eylesin
(269 puan)
Amiin canım tedbir bizden tevekkül Allahtan
(2,020 puan)
Evet bende gormustum kadin dogum yapmis korona iken ve bebegini 3 hafta sonra kucagina almisti zar zor atlatmis anlatiyordu vurulun hata yapmayin degmez asi olmamaya diye bende etkilenmistim sonra dr sordum biontech yaptir dedi iki doz oldum  sobra koronaya yakalandim ve sadece tat kaybindan test yaptirdim ve pozitif cikti ve bir haftada atlattim ne ates ne bisey yasadim olmasaydim belki daha kotu atlatirdim yada atlatamazdim. Tat kaybim olmasa hoc anlamazdim korona oldugumu suan cok iyiyiz sukur 24 haftadayiz
(269 puan)
Çok şükür canım
(2,020 puan)
Allah herkesin yardimcisi olsun cok zor su zamanda yasamak
(269 puan)
Amin ins
0 oy
(74 puan)
Bende 34+1 günlüğüz bugun sordum doktoruma vurulabılırsın dedı cok korkuyordum vurulcam allahın iznıyle ınsallah sızde etkı ettımı hıc aşı? 
(239 puan)
Özele mi gidiyosunuz dewlete mi..ben dewlete gidiyorum. Her sorusum da bana bırakıyo kararı..o yuzden de kararsiz kaliyorum hep..35  hftalik oldum hâlâ wurulamadım ikilemde kaldigim icin..
(389 puan)
Doktor size hangisini önerdi
(74 puan)
Aşı ol sorun olmaz türü farketmez dedı bana aşı konusunda. Fakülteye gidiyorum bende.
(74 puan)
Türü farketmez dedı bana aşı konusunda
0 oy
(104 puan)
Bende olmadım henüz 36 haftaligim ama haberlerde görüyorum bu akşam sa söylediler gebeler de olsun risk çok falan filan iyice tedirgin oldum gerçi ben öyle pek kimseyle işim yk çıkmam evden Bi kontrolden kontrole gidiyorum o da kendi arabamızla  ama yine de bilmiyorum karşı değilim sadece son haftalarm ya vurulmak istemiyorum bakalim rabbim ne dilerse o olur korur. 
(8 puan)
Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah
(104 puan)
Amin inşallah cümlemize.
0 oy
(18 puan)
30 haftamda ilk dozu 33 haftamda ikinci dozu oldum. Biontech. Bende hamile grubunda yorumlaştığımız bir kadının 37 haftasında covit olup post açtıktan bir hafta sonra yoğun bakıma yatmasını bir hafta sonrada vefat ettiğini duyduğumdan korktum ve doktoruma sordum. Bence olmalısın dedi. Biontech önerdi. Bu aralar daha da çok duymaya başladım. Allah'ım rahmet eylesin, herkesi korusun, herkesi evladına ve evladını da ailesine bağışlasın inşallah  çok çok üzücü bir durum.
0 oy
(832 puan)
2 sınıdı yaptırdım ben 23 haftalık 
0 oy
(78 puan)
21. Haftamda bende oldum.
0 oy
(119 puan)
Ben hamile olduğumu bilmeden biontech aşısı oldum nisan ayında. 22 haftalikken 2.dozumu da oldum şuan 24 haftalığız çok şükür bir sıkıntı yok :)
0 oy
(2,768 puan)
24 haftalık hamileyken yaptırdım dünde 28 haftalık oldum ikinci dozu yaptırdım
0 oy
(225 puan)
Bende bugün yaptrdim canım çok şükür bişeyim yok gayet iyiyiz bebeğimle beraber bizim ülkemizde devletin yaptığı şeylere karşıt olan çok insan var ve bu yüzden insan tedirgin olarak yapiyir herşeyi ama bence öyle değil çünkü adamlar bağırıyor en az 3 çocuk diye böyle kötü bir aşı olsa yapılmasını istemez ben bu düşünceyle gönül rahatlığıyla yaptırdım. Haberlere ve araştırmalara göre %80 'ni ölümün asi vurulmayan hamilelerde gorunuyormus zaten. İçimiz rahat takdir Allah'ındır.
(8 puan)
Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah
(225 puan)
Sağol canım inşallah bütün hamile annelerimizle beraber Rabbim olan olmayan herkese hayırlısını nasip etsin
0 oy
(2,020 puan)

image

iki doz oldum hic yan etki yasamadim aksine cokta iyi oldu vuruldugum.cunku korona oldugumu ogrendim ve sadece tat kaybi ile atlattim onun haricinde bisey yasamadim suan bende bebegimde gayet saglikliyiz 24 haftadayiz
(8 puan)
Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah
0 oy
(94 puan)
Bende oldum canım 33 haftalığım.. Bence bizim için en iyisi aşı olmak 
0 oy
(13 puan)
Ben 23 haftadayım 2 doz aşımıda oldum doktor önerisiyle herhangi bir yan etkide olmadi cok sukur allah hepimizi korusun insallah
0 oy
(39 puan)
24+5haftalik hamileyim bugun ilk doz biontech aşımı oldum doktorumun önerisiyle. Başta ben de doğumdan sonra olmayi düşünüyordum ama gebelik ölümleriyle ilgili son zamanlarda çok fazla haber duyduğum için riske atmak istemedim. Umarım bi sikinti yaşamayız. Şuan hafif bir kol ağrım var. 
0 oy
(17 puan)
21 haftalık hamileyim, doktoruma da danışarak 2 doz sinovac aşısı oldum.
0 oy
(24 puan)
Ben oldum Çin aşısı oyle belirgin bi yan etki olmadi az biraz kolum agridi okadar ama daha birinci doz oldum bi hafta oldu gebelik 31+4

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 501 göst.
0 oy
1 cevap 333 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.

649,051 soru

3,419,759 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...