0 oy
648 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (32 puan)
Önce akşam 8de nişan geldi, gece 3 gibi hafif sancılarım başladı. Adetlerim zaten sancılı geçiyordu sabah 7.30 da duşa girdim 9da hastaneye gittik 6cm açılma var dediler. Buraya kadar sancılarım gayet katlanılırdı. Normal doğum yapmaya kimse korkmasın. Sadece 9cm açılmadan sonrası biraz daha şiddetli. İmkanınız varsa hep duşta geçirin. Dayanabildiğiniz kadar sıcak olsun. 13.10 da da bebişimiz doğdu. Darısı tüm anne adaylarının başına. 
Gebelik haftası 40+4

10 Cevap

0 oy
(391 puan)
Ayyy maşallahh Rabbim agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin. Anali babali buyusun insallah:) 36 haftaligim darisi bana insallah cok heyecanliyim. Insallah buraya dogurdum diye post atmak bana da nasip olurr♡ kac kilo dogdu acaba bi de bebegin eşi nasil cikiyor zormu oluyor 
(32 puan)
Amin inşallah darısı size :) bebiş 3600 gr 40+4ye doğdu. Eşi normalde kendi geliyormuş ama bende gelmedi, bebek doğdukyan sonra doktorum sizin yapacağınız bişey kalmadı dedi. Eşini kendisi çıkardı acı verici değildi.
(391 puan)
anladım canim insallh biz gebelerinde boyle guzel dogum hikayesi sureci olur yaa:)
(391 puan)
Bebegin esi zor ckiyormus aciyormus vs diye duyumlar aldim da urktum acikcasi
-Reklam-
0 oy
(85 puan)
Allah bagislasin canim hayirli evlat olsun.tabi ki herkes farklidir ama.adeti agir gecen biri.olarak regl agrisiyla karsilastirir misin.
(32 puan)
Sancılar regl ağrısının aynısıydı. 6 7 cm açıklığa kadar. Bir de akşam nişan geldikten sonra hafif bel ağrım oldu. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim darısı tüm annelere sağlıkla sıhhatle
0 oy
(229 puan)
Gözün aydın Allah anali babalı büyütsün. Rabbim bize de rahat doğum nasip etsin. Doğum yaklaştıkça korku olusuyo biraz. İnşallah bizde hayirlisiyla atlatiriz 
(32 puan)
Amin sağolun. Ben de süreci düşündükçe öyle heyecanlanıyordum ki :) yapamam sanıyordum ama Allah soğukkanlılık veriyo sakince çoğunluğu evde geçirmeye bakın. Hemşirelerin açıklık muanesi daha can yakıcı o baştaki sancılardan.
0 oy
(70 puan)
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün. Sizce sancı mı zor yoksa bebeğin çıkışı ıkınma aşaması mı? 
(32 puan)
Amin canım. Sancı kesinlikle daha zor ıkınmak rahatlatıyo insanı. Son anlarda doktorum doğum masasının kenarlarına tutun sancın geldikçe çömelip ıkın dedi. Doktor geldiğinde başı görünüyomuş zaten.
0 oy
(560 puan)

Hayırlı olsun ne kadar ıkinma  sonrası bebek dünyaya geldi peki şuan nasıl hissediyorsunuz gobek indimi baya :)ay banada nasip eder inşallah Allah Bende post atarım burdan :) çok var ama zaman geciyor

(32 puan)
Ikınma süresi toplam yarım saat olmuştur. Ikınmak rahatlatıcı sancıya göre :) göbüş başta 6 aylık gibiydi şu an 1 hafta oldu baya indi. Korse kullanmayı düşünüyorum.
Darısı size inşallah bol bol yürüyüş yapın normal düşünüyosanız
(560 puan)
Valla normal istiyorum ama yürüyüş yapamıyorum hiç halim yok  bilmiorm nasıl olucak korse önerdimi  peki doktorunuz
0 oy
(526 puan)
Ya masallah nasil guzel bi dogum sureci olmus ikinizede cok gecmis olsun darisi basimiza insallahhh❤❤❤❤
(32 puan)
Çok teşekkür ederim  inşallah tüm hamilelerin başına
0 oy
(1,057 puan)
Allah ım analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler versin minik yavruna
(32 puan)
Amin teşekkür ederim cümlemize inş
0 oy
(441 puan)
Maşallah ne güzel bir doğum hikayesi hayırlı olsun evladınız 
(32 puan)
Amin teşekkür ederim
0 oy
(495 puan)
Hayırlı olsun sağlıklı günlerde büyütün ilk bebeginiz mi ilk sancinizi kaçıncı haftada hissettiniz bende normal istiyorum bebegimle kendim ilgilenmek istiyorum ben biraz kıskancım da .sezeryan zor kalkıyorsun korkuyorum da millet normal i sen yapamazsın diyo kafam karışık. 
(32 puan)
İlk doğumum evet. Sancımı hiç hisstmedim haftası da geciktiği için ümidi kesmiştik 3 gün daha doğmasa suni ssncı ya da sezaryen olacaktı. Son iki hafta günde 4 5 km yürümeye çalıştım. Bana eşim bile normal yapamayacaksın heralde diyordu öyle diyenlere bakmayın. Vücudunuzun gücüne inanın. Sonuçta dünyanın her yerinde kadınlar doğuruyor hatta ev ortamında doğuruyor. Bizler şanslıyız ki hastane ortamı var emin ellerdeyiz.
0 oy
(1,473 puan)
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah 
(32 puan)
Amin çok teşekkür ederim ♥️

İlgili bir soru bulunamadı

651,100 soru

3,427,582 cevap

4,260,124 yorum

184,024 üye

...