0 oy
239 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (170 puan)
30. Haftam bitti.. Bir kaç haftadır artık bittim tükendim ayaklarım beni kaldırmıyo merdiven inip çıkamıyorum namazları bile oturarak kilabiliyorum.. temizlik yapamıyorum yemek yapmasi bile zor geliyo artık.. uykusuz gibi halsiz gibi enerjim tükendi çok yorgun bitkin hissediyorum.. eşim de bu halimi görünce bezgin yüz ifadesi ile beni mutsuz zannediyo onunda enerjisi düşüyo kendimi zorluyorum böyle görünmemek için ama gülecek halim bile yok nerdeyse konuşurken bide sesim az çıkıyo.. vitamin eksikliğim de yok.. normal mi bu durum ilk gebeliğim yaşım 31 ondan mı acaba..  artık sağlıkla doğum yapmak istiyorum..

3 Cevap

0 oy
(178 puan)
Ben de seninle aynıyım bugün 31w2 yim kendimi zorluyorum ayakta durabilmek için ama olmuyo tansiyonum düşüyor biranda.. kansızlık problemi var biraz.. dinlenmeye bak bence boşver, eşin de anlayışlı olsun normal bu donemde agirlastik artik..
(170 puan)
evet ağırlık var ama normal kilo gibi değil işte neticede 7 aydır içimizde bı canlı yetişiyo Allah kuvvet versin ama Zorlama kendini sende.. bir gün perde yikaidm diye bir. Gün de kendimle ilgilenmek için zorladım kendimi küçük bir leke gibi kan geldi pişman oldum sonra zorlama sende Allah korusun..
-Reklam-
0 oy
(254 puan)
Kuruyemis ye
0 oy
(758 puan)
Canim beslenmen nasil, benimde ilk gebeligim 30 yasindayim 34.haftadayim bende de yorgunluk oluyo ama senin kadar degil, bi de ben calisiyorum isim geregi hareket halindeyim gunde en az 5 kez merdiven cikiyorum 3 kat yoruyo tabi ama yine sukur iyiyim, evde durunca daha tembel enerjimin daha dusuk oldugunu farkediyorum, yuruyuse falan cikiyo musun
(170 puan)
Beslenmem iyi elhamdülillah fazla bile yiyorum diyebilirim.. yürüyüşüm çok nadir uzun mesafe zor oluyo nefesim kesiliyo boyum 160 kilom 72 oldu
vücudum ağır geliyo ayaklarıma.. zaten çok şişti üstüne basınca aciyo.. şikayet saymasın rabbim sadece içimi dökeyim diye yazıyorum Allah biliyo..
(758 puan)
Yani proteine falan dikkat ediyomusunuz, benim belim ve kalcam agriyodu surekki doktorum yumurta cok ye dedi, bende eskisi gibi yuruyemiyorum nefes nefese kaliyorum kisa kisa yuruyorum dinlenerek,sukur halimize saglikli dogsunlarda :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
5 cevap 357 göst.
0 oy
3 cevap 243 göst.
1 Temmuz 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elif98 (4 puan) sordu

651,001 soru

3,427,164 cevap

4,259,698 yorum

183,994 üye

...