0 oy
529 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (585 puan)
Kızlar haftam erken ama ilk aylardan beri karnım büyük ve şişkindi gazdan dolayı. Bu aralar benim minik civcivim hızla büyümeye başladı haliyle kendine alan açmaya çalışıyor içeride hareketlerinden hissediyorum az çok. Şimdiden içim içime sığmıyormuş gibi hissediyorum ve daralıyorum bebek çok mu sıkışıyor içeride diye de düşünüyorum bol bol hareket ediyorum ki aynı yerde daralmasın diye. Ağrım var kasıklarım da. Niye böyle oldum onu da anlamadım psikolojik mi sizce? 
Gebelik haftası 16

3 Cevap

0 oy
(836 puan)
Aynı haftadayız benimde çok ağrım oluyor kasıkta ve bel ağrım çok oluyor. Ilk Gebeligim olduğu için bir turlu hareketlerini hissedemedim. 
(585 puan)
Daralıyor musun peki sen de benim gibi? Benim de ilk gebeliğim ama ben biraz hassas biriyim vücudumdaki değişimleri çok çabuk fark edebiliyorum herhalde ondan.
(836 puan)
Genelde kalp ritmim bir anda hızlanıyor. O sırada korkuyorum sanki kalp krizi gibi geliyor bazen sıcak basıyor sonra üşüyorum ve benim ilk haftalarda karın çevresinde yırtılmalar başladı.
(585 puan)
Seninki daha farklı ama yırtılmalar için hindistan cevizi yağı kullan daha fazla yırtılmadan engellersin en azından
(836 puan)
Bir kaç yağ kullanıyorum ama pek faydası olmadı onuda denerim iyicene ilerlemeden
-Reklam-
0 oy
(479 puan)
35+3 üm.Ben de bazen bebeğimi o dar yerde düşündükce kötü oluyodum .Sıkışıyomuş gibi .Ama sonra yeni doğan bebek videolarına baktım .Doğduklarında o kadar savunmasız oluyolarki.O kadar alışmışlarki o dar yerde o kadar rahatlarki.Dışarıya çıkınca ellerini nereye koycaklar şaşıryolar.Işık geliyor gözlerini açamıyola zaten kundağın amacı da oymuş Takma kafana yani.. Sorsan dünyaya gelmek istemez :)
(585 puan)
Di mi yavrum benim ya Rabbim alıştırıyormuş demek ki ilk gebeliğim olduğu için insan tedirgin oluyor :)
0 oy
(1,452 puan)
Bende nefes nefese kalmaya basladim 15. Haftadayimdaraliyorum
(585 puan)
Nefes nefese kalma gibi değil de daralıyorum böyle sığamıyorum çok da ifade edemedim aslında kendimi sana da geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatırız

648,963 soru

3,419,468 cevap

4,250,658 yorum

183,434 üye

...