0 oy
571 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Detaylı ultrason devlet hastanesinde hangi bölümden yaptirabilirim bilgisi olan var mi
Gebelik haftası 17

8 Cevap

0 oy
(176 puan)
Devlete gidiyorsanız eğer onlar ultrason bölümüne yönlendiriyor zaten. Siz direkt gidip alamıyorsunuz kadın doğumcular size kağıt veriyor o şekilde gidip alıyorsunuz. 
-Reklam-
0 oy
(73 puan)
Ben perinatolojiden randevu alıp gitmiştim canım ama her ilde yapmıyorlar sanırım. Bazı illerde skıntılı durumlarda perinatolojiye yönlendşriliyormuş. Ben balıkesir'deydim o zman. Doktorum direkt perinatolojiden randevu almam gerektiğini söyledi. Biraz geç düşüyor randevu sürekli takip etmwk gerekiyor.  Ben aldım ve gittim hiçbir skıntı da çıkmadı şkür.
0 oy
(229 puan)
Kadın doğum eğer kendi hastanesinde yoksa ya da yer yoksa size yeşil alan aciyo. Siz Ekstradan perinatoloji den randevu alıyorsunuz öyle gidiyorsunuz. 
0 oy
(141 puan)
Perinatoloji bölümüne randuvu almalısın 
0 oy
(22 puan)
Detaylı ultrason kaçıncı ayda yapılıyor ve özel hastanede yapılıyor mu bunun içinde ayrı Bir ücret mi alınıyor yardımcı olur musunuz
(35 puan)
21 23 haftalar arasında yapılıyor. Özelde de yapılıyor tabi doktorunuz yönlendiriyor. Sıkıntılı bir gebelik yoksa radyoloji uzmanı yapıyor genelde. Ve evet ücreti ayrı biraz da pahali sanırım. Sakarya da 500 tl civarı diye duydum bende 10 15 gün sonra yaptıracağım.
0 oy
(396 puan)
Kadın doğum doktoru yönlendiriyor.  Bir kağıt veriyor radyoloji bölümünden randevu alıp yaptırıyorsunuz . Riskli gebelikleri peritoloji bölümüne yönlendiriyor. 
0 oy
(662 puan)
Radyoloji yapıyor canım. Allah korusun kötü bir durum görürse perinatolojiye yönlendiriyorlar.
0 oy
(46 puan)
Genellikle  bildiğim normal devlet hastaneleri bakmiyor ya kadın doğum hastanesi olması lazım yada üniversite hastanesi,  perinatoloji poliklinigi yapıyor ben perinatoliji doktoruna yaptırdım canım

651,146 soru

3,427,820 cevap

4,260,409 yorum

184,039 üye

...