0 oy
146 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (34 puan)
Kalp rahatsızı olup hamile kalan var mı

2 Cevap

0 oy
(935 puan)
Cnm geçmiş olsun nasıl bir kalp rahatsızlığın var. Bende vsd den ameliyat oldum. Bı kapagimda da kaçak var ama beni etkilemediği için gebeligimde sorun yaşamıyorum.
(34 puan)
Merhaba canım kalp yetmezligim var 1sene önce açık kalp amaliyatı oldum doktorlar hamile kalmamı çok önermiyor sebebi ise coumadin diye kan sulandırıcı hap kullanıyorum ondan dolayı olumlu bakmıyorlar
(935 puan)
Anladım cnm kalp yetm zliginiz ne durumda fazla mi. Ben gebeyken comadin kullanan biri vardı comadin doktor biraktirip kontrol altında kan sulandırıcı iğne kullanmaya başlayacaktı. Comadin kullanarak gebe kalmak çok sakincaliymis onu biliyorum. Bı sadece gebelere bakan bı kardiologa görüşün isterseniz.
(34 puan)
Daha bugün ögremdim canım gebe oldugumu pazartesine randevu aldım kardiyolojiden mitral kapagım degişti bir diger kapagımda tamir edildi canım
(935 puan)
Anldim cnm çok geçmiş olsun. İlk gebelik mi
-Reklam-
0 oy
(878 puan)
Ben mitral kapak tamiri ameliyatı oldum tamir bozuldu biraz. Doktorum gebelik istiyorsan hemen ilerlemeden gebe kal dedi. Tabii kolay olmadı tüp bebek tedavisi falan çok uzun sürdü şükür şimdi 28 hafta ikiz gebeyim :) hiç bir sorunum yok ayda 1 kardiyoloji muanemi oluyorum.
(34 puan)
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah saga salim kucagına almayı nasip etsin rabbim
(34 puan)
Amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

651,811 soru

3,430,439 cevap

4,263,073 yorum

184,230 üye

...