0 oy
345 göst.
Doğum kategorisinde (54 puan)
kapalı
Merhaba, Bursa özel hastane güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Gebelik haftası 32
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

6 Cevap

0 oy
(304 puan)
Canim arayışta ogrenebilirsin internetnetten numarasını alıp 
(54 puan)
Teşekkür ederim ilginiz için
-Reklam-
0 oy
(1,012 puan)
Bilgim yok canım post yukarı çıksın 

Bende şehir hastanesinde doğum yaptım özelden hiç farkı yoktu 
(205 puan)
Bende yapıcam şehirde.. Özeller ya çok özel ya da devletten farksız geldi bana. Ebeler naısl davranıyorlar? Bilgi verir misiniz çok merak ediyorum. Özelden yazabilir miyim ya da size?
(54 puan)
Teşekkür ederim ilginize
(1,023 puan)
Gerçekten mi sancı odaları kaç kişilik acaba bende gemlikteyim erken doğum yaptım ilkinde burası dogutturmak istemedi buda öyle olursa şehir hastanesin de doğum yapmak istiyorum
(1,012 puan)
Arkadaşlar hemen anlatayım burdan
2019 kasımda ve bir hafta önce iki doğumumu da şehir hastahanesinde yaptım.
Doğumhane odaları var tek kişilik odalar.
Orda dolabı televizyonu buzlugu banyosu nst cihazı hersey mevcut.
Doğumuda bulunduğunuz odada yatakta yapıyorsunuz. Öyle çatal falan yok.
Doğumdan sonra 1 saat gözetim altında tutup,servis odalarına alıyorlar. 1 yada iki kişilik odalar oluyor şansa ne gelirse. Kızımda 2 kişilik odaya alınmıştım. Oğlumda tek kişilik odada yattım. Her iki doğumumda çok iyi bir ekiple karşılaştım. Ebeler gerçekten çok iyiydi.
Tabi bu biraz da bize bağlı dediklerini yaparsak hem kolay doğum olur hemde iyi davranıyorlar. Ben hiç bagirmadim mesela dediklerinin aynısını yaptım tebrik ettiler iyi davrandılar.
(1,012 puan)
Merak ettiğiniz başka birsey varsa yazabilirim
(205 puan)
Bana tek dediler.. Tek başına oluyormuşsun Odanda.. Geçen yıl akrabam o şekilde dogum yaptı şehirde.. Memnundu.
(1,023 puan)
Yaa çok iyiymiş peki ben. İlk kez muayeneye gidicem de direk doktorda muayne olabiliyorsunuz yoksa bazı yerlerde önce ultrason odasına gidiyormussun sonra doktorun odasına ultrason doktorun odasında mi
(205 puan)
Hmm anladım umarım tek oda denk gelir.. İnşallah iyi ebeler denk gelir bizede.. Odanda tek başına sancı cekmen ve dogurmab harika bence. Teşekkurler :)
(1,012 puan)
Evet doğumu tek kişilik bir odada yapıyorsunuz. Sancı cektiginiz yatakta direkt doğum yaptırıyorlar
(1,012 puan)
Yok kuzu direkt randevu alıp doktora gidince odasında bakıyor ultrasona. Doğumdan önce muhakkak bir iki kez muayene olun orda. Doktor farketmez randevu bulduğunuz doktora gidin.
(205 puan)
Yo hayır direk doktor odasına. Öncesinde kilo ve tansiyon ölçülüyor gebe izlemede 1 2 dk kılık. Bi doktor seçmediysen.. Elif öye olmasın bence :) risksiz Bi hamileligin varsa genç bir bayan var özlem özgün uyanıklar cok tatlı öneririm. Kibar ve sordugun sorulara tek kelime ile cevap vermiyor.. Ve mhrs den randevu alırken ben zorlanmyordum bir iki gün telimle devamlı mhrs ye giriyordum ve mutlaka denk geliyordu.. Gece 00.30 ile 1.30 arasında iptal edilen randevular mhrsye düşüyor haberin olsun :)
(1,012 puan)
Gerçekten harika.
Refakatçi doğum zamanına kadar yanında kalıyor alttan muayene olunca çıkarıyorlar. Doğumdan hemen sonrada refakatçi geliyor.sanci anında yanında birinin olup destek olması da çok iyi
(1,012 puan)
Bende lale dortisik ve Başak göçer gittim iyi doktorlardi
(1,012 puan)
İlk doğum mu kızlar :)
(1,023 puan)
Anladım teşekkür ederim sağolun kızlar ilk kez gidicem bende bir önceki doğum Şevket yilmazda oldu orda doğum yamak istemediğim için burası seçtim bu kez Gültekin adanas aydın a aldım onu buldum ilk buldukça randevu gidicem
(205 puan)
Allahm Şevket ten korusun herkesi. Hayırlı dogum lar iyi geceleeer:))
(1,012 puan)
Gültekin adanis gitmedim hiç ama iyi bir doktor diyorlar. Şevket Yılmaz ilk hamileliğimde gittim bir kaç kez muayeneye gerçekten berbattı
(1,012 puan)
İyi geceler :) Allah bir avazda kurtarsın hepinizi inşallah
(1,023 puan)
Muayeneyi geçtim doğumda iyiydi ama sancı odaları çok kalabalık ti herkesi duydum ve alttan çok baktılar o yüzden hep Allah'ım beni oraya tekrar düşürme die dua ediyorum tabi bebegimin sağlığı için gitmem gerekse gidicem ama ins illa orası diye bsy olmaz o yüzden şehir Hastanesi'ne görünüm randevu buldukça çünki bizim burda kuvez yok riskli durumda direk Şevket yilmaz diolar
(1,012 puan)
Allahım sizi iyi insanlarla karşılaştırsın canım. İmkanın varsa acillik bir durum olmadığı sürece şehir hastanesine gidersin.
(1,023 puan)
Amin cümlemizi ins bakalım nasıl olcak hayırlısı olsun hakkımızda
0 oy
(205 puan)
Valla doruklar 4000 e yakın zannımca.. Yıldırım doruk 3300 çekirge 3700 demişlerdi arkadaşıma dogru hatırlıyorsam..ama dogum yapana kadar değişip zam gelebilir demişlerdi. Muayene ucretleri de 160 TL ile 180 tlydi doruklarda. Medicana 230nla başlıyor aNadolu hastanesi de öyle hayat 160 Dı.. Bunlar 8 ay önceki fiyatlar. Medicana 250..jimer 230 tll.. Ben şehirden memnunum 5.ayıma kadar Mudanya ya gittim özel gibiydi ama yenidogsn ünitesi yok diye şehre geçtim. 
(54 puan)
Yenidoğan ünitesi olan bir hastane olsun istiyorum ben de, ama fiyatlar uçmuş
(205 puan)
Aslında tek ihtiyaç tanıdık bir ebe.. Şevket te vardı cok iyi geçti dogumum muamele güzeldi. Ama orada gördüklerim o suriyeliler sancı odasının büyüklüğü hala psikolojimi etkiler. Kesinlikle cok önemli Bi nokta. Bu yüzden bu sefer tek olsun odası istedim. Sanırım şehirde tek bana Mudanya da ki eve öyle dedi orada yap deid. O yüzden orayı tercih ettm.
(54 puan)
Umarım şans sizden yana olur ve tek kişilii bir odada kalırsınız, kolay bir doğum geçirmeniz dileğiyle
0 oy
(78 puan)
Özel hayat Hastanesi'ne gidiyorum 3500dediler bize doğum ucreti tabi şuan degistimi bilmiyorum nasip olursa hayat Hastanesi'nde doğum olcak
(54 puan)
Memnun musunuz peki ve doktorunuz kim?
(78 puan)
Ben oldukça memnunum dr.ozlem ballı çok iyi bir doktor şuana kadr çok güzel ilgilendi ve hala ilgileniyor
0 oy
(114 puan)
Biz bugün Medicana bursa hastanesine sorduk. Drun fiyatı 8000 tlymiş sigorta yaptırırsanız 6000 olur dediler. Normal 1 gece sezaryen 2 gece karşılıyormuş. 
(54 puan)
Sigorta mantıklı aslında ama hamilelik başında yaptırmak gerekli
(114 puan)
Bu Sampo Japan sigortaymış. Doğum anına kadar yaptırılabiliyormuş. Yani hastaneyle anlaşmalı bi kampanyaları varmış. Onun dışında özel sağlık sigortası varsa tüm sigortalarla anlaşmalıymış. Bizim malesef özel sağlık sigortası yok o yüzden bu Sampo Japan u yaptırcaz büyük bi ihtimalle. 2 bin TL  az fark değil sonuç olarak :)
0 oy
(19 puan)
Ben bursali degilim ama annem orada ikamet ediyo dogumumu orda aritmi hastanesinde yaptim adnan sahindi doktorun adi normal yaptim benim gazi kizi oldugumu bilmediginden bana 5 sene oncesi 2500 fiyat cikardi sonra hallettik vermedik tabiki suan nedir bilmiyorum arayipta sormanda fayda var 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
31 Ocak 2023 Doğum kategorisinde aysin cuci (496 puan) sordu
0 oy
5 cevap 1,133 göst.
0 oy
4 cevap 181 göst.
5 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sunmoon (52 puan) sordu

650,185 soru

3,424,027 cevap

4,256,033 yorum

183,746 üye

...