0 oy
495 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
kapalı
Arkadaşlar bugün gene başka doktora daha gittim. Oda dün gece ki doktorla aynı konuştu. Kısacası benim kendi doktorum hep yanlış teşhis uygulamış o yüzden bu haftaya kadar gelmişim. Aslında kesem 11 haftalık içindeki bebek 6 haftalıkken durmuş gelişimi. 5 haftadır gerçekten ölüymüş içimde. Doktorun kör mü nasıl göremez dedi. Allahım büyük başka tek bişey diyemiyorum. 10 gün içinde kendi kendine düşmesini bekliyorlar. Kendi doktorumsa lekelenme var dediğimde yerleşme kanamasıdır canım normal diyip hala kandırdı. Her annenin duymak istediği sözler söylenince bende inandım. Şimdi şu yaşadığım duruma hiç inanamıyorum. Allahım kimsenin başına vermesin. Ve birkez bile olsa ikinci bir doktora muhakkak gidin. Benim gibi kandırılıp avutulmayın. Özel hastaneydi bunu yapan belkide somrasında kürtaj için para talep etceklerdi. Aptallık bende 8 hafta olmuş kese boş dedi yeni daha normal dedi. Bende ilk gebeliğim her seferinde sevinçle çıkmıştım iyi bebeğim diye hergün sevdim karnımı. Ben babasız büyüdüm eşim mükemmel bir baba olmak için şimdiden elinden gelen herşeyi yapıyordu. Bebeğime ne kadar şanslı olduğunu anlatıyordum. Ama kandırılmışım. Başıma yıkıldı dünyam. O yüzden kapatıyorum hesabımı. Dua edenlerinizden de Allah razı olsun. Rabbim herkesi sağsalim kavuştursun bebeğine. Hoçkalın. 
Gebelik haftası -
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(3,764 puan)
Güzelim yılma yıkılma. İlk gebeliklerde sık görülüyor bu durum. Eşin de sen de çok iyi ebeveyn olacaksınız. Allah hayırlısıyla en kısa zamanda evlat versin
(18 puan)
Amin Allah razı olsun hepinizden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah bigün anne oldum postuyla tekrar giriş yaparım buraya. Allaha emanet olun.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 725 göst.
0 oy
2 cevap 365 göst.
14 Kasım 2021 Doğum kategorisinde Nurrkilicarslan_93 (115 puan) sordu
0 oy
9 cevap 680 göst.

654,690 soru

3,441,570 cevap

4,275,542 yorum

184,962 üye

...