0 oy
711 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (110 puan)
Duştan çıktıktan sonra kurulandim ve birden sıcak bı su indi iki kere ard arda. Bı avuç anca gelmiştir belki o kadar bile değil. Haftam 34. Ondan sonra ki gün hiç gelmedi bebeğimin hareketleri de gayet iyi. Bu durumu yaşayan varmı varsa ne yapmalıyım sizce bir hafta sonra doktor korntolum var. Böyle olup suyu azalmış olan varmı yada doktora gidip doktoru sürekli gelmiyorsa normal diyen lütfen yardımcı olur musunuz 

3 Cevap

0 oy
(1,617 puan)
Benim suyum gelmisti. Ama cok erken haftamda bebegimi kaybetmistim. Ilk geldi anlamadim ne oldugunu. Yururken gelmisti biraz. Sonra hareket ettikce geldi. Sonra tuvalete gittim bakmaya oturmamla saldir saldir akmasi bir oldu. Hastanede yatmistim 2 gun. Ertesi gun suyum dolmustu. Ama 3. Gun tekrar tamamen bitmisti ve o zaman hic suyum gelmemisti cok sasirdim. Yani bence simdiye kadar gitmeliydiniz. Ama yarin da olsa gidin derim. Belki su degildir ama ihmale de gelmez. Gecmis olsun.
(110 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(225 puan)
Ben 14+3 haftaligim bende oturduğum yerde bı çay bardağı kadar su geldi karin agrimda çok vardı acile gittim alttan muayene edip test aldılar ultrasonlada baktılar bebeğin aşağıya düştüğünü söyledi ve yarın polikinlige gidicem mutlaka gel dedi inşallah bişey çıkmaz. Sizin heralde haftaniz az kaldığı için olabilir ama bence böyle bişey varsa bı hastaneye gidin mutlaka yengemde olmuştu böyle bişey çocuğun suyu az kalmıştı ve sezeryanda aldılar hemen ama korkulacak bişey yok ikiside sağlıklı 
0 oy
(12 puan)
Öncelikle ihmal etmeden sabah hemen doktoruna görün derim.

37+1 günlükken kontrolüm vardı, doktorum suyun biraz azalmış, hiç suyun geldi mi dedi, ama benim görünen bir şekilde suyum gelmemişti.

Daha sonra vajinadan sızıntı testi yaptı ve test sonucu negatif yani sızıntı yok diye çıktı, ancak yine de doktorum endişe yaptı ve 3 gün sonra yani 37+4 de tekrar kontrole gel bi bakalım dedi. Sabah gittim ultrasona girdim ve bütün suyum bitmiş. Bebeğimin hayati tehlikesi oldu ve Çok acil sezaryena aldı doktorum.

Çok şükür bebeğimi sağlıklı bir şekilde elime aldım şuan 10 günlük.

647,920 soru

3,415,623 cevap

4,246,096 yorum

183,138 üye

...