0 oy
306 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (262 puan)
kapalı
Kızlar eşim oğlumuza babasının adını koymak istiyor. İsmi ismail severim bu ismi ama ismail adında bebekler nasıl olur acaba sakin midir? Huysuz mudur? :/ 
Gebelik haftası 36+3
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(436 puan)
Hahah valla benim gorumcemin oğlunun adı İsmail acayip huysuz illa dediğim olacak diyor birde şöyle derler ya ismini alana cekermis benim oğlumu. Adı Ömer kayinbabamin adı huyu husu herşeyi kayinbabam;) sence kayın baban nasıl biri???❤️
(151 puan)
kayınpederinizin ismi olarak düşünmeyin, hz ismailin ismi olarak düşünün o niyetle koyun bence. en en güzel isimlerden. teslimiyetin sembolü.
(262 puan)
Ya zaten ismail ismini çok severim. Kayınpederimi de severim. Diğer oğlumun adı nail oda kaynımın adı içimdeki şeytan hepsinin adını koyacaz mı diyor yoksa isimle alaklı sorunum yok :) şeytan içimde vesvese veriyor. İlk kızıma annemin adını koyman istedim (sare) ama kocam istememişti. Şimdi o geliyo aklıma sürekli :) inatlaşmak istiyorum bazen.
-Reklam-
0 oy
(3,806 puan)
Benimde tanıdığım  var acayip pasif konuşmaz bile değişik biri :) ama her kişi aynı olmaz :) 
0 oy
İsmailler sessiz oluyor sanki ama büyüdüklerinde fesat olabiliyorlar komşumuzun kardeşi vardı kadına ve çocuklarına neler etti,bize bile karisirdi niye açıklar ben kızıma izin vermem bilmem ne vs diye her bi b*Ka karisirdi,ama onun da vardı büyüdü ve büyük konuşmasını yaşıyor şu an :D pantolona falan nasıl karşıydı. Ama kendileri yapınca sesleri çıkmaz böylelerinin..

Ay ayak üstü dedikodu yaptım ha :D sinirim bozuldu:D
(436 puan)
Sen beni bende seni çok iyi anlıyorum yaa kız olursa kaynanamin adını koyacaktık Guyaaa herkes öyle diyordu kaynanamın adida nimet;) şimdi görümcemin kızının adı kaynanasının adı geçen kız 25 yaşında geçen sene adını değiştirdi ebru yaptı şimdi bende bunu duydum yaaa dururmuyum şimdi görümcelerim falan kız olursa annemin adı bir dediler iki dediler bende naaapsin çocuk aklı yetince adını mi degistirdin nimet nee yaaa güzel bı isim olsa korum elif Zeynep emine ama nimet nee dedim siz kodunuz da neye yaradı dedim şimdi kimse bişey diyemiyorum birde zaten kıza kimse adını demezdi herkes ebru derdi;) birde canım benim cinsiyet belirsizliği var 37+2 olduk bı kız bı erkek gidiyor bende bu ay doğum yapacağım için kızım.olursa Eylül koymak isterim dedim eşime ve annesinin adını. Güzel bir isim olmadığını güzle bir dille anlattım oda kabul etti kız olursa Eylül erkek olursa daha belli değil ;)
(262 puan)
Yok bende kimse karışmıyor sadece eşimle ben. 3 sene önce kendi babamı kaybettik sonra abimin oğlu oldu adını bilal (babamın adı) koydular. Yengem dedi hatta. Hoşuma da gitti koymaları açıkcası yani bende o şekilde bakmaya çalışıyorum. Kayınpederimi de severim çok yardımcıdır bana diğer çocuklarımı ona bırakıp her işimi hallederim. Evini bile süpürtmez bana ben şimdi yapabiliyorken yapayım yapamadığım zaman sen yaparsın diye. Kaynanam iş yapmayı sevmez. O yüzden koymakta isterim aslında ama içimdeki şeytan kocama inat yapmamı söylüyor :D
(288 puan)
Ahahahha kapak gibi hareket olmus :))) Allahim hala doyumsuz sekilde koy diyolar akillanmaz boyleleri bizimde kaynanamin adindan 3 tane var hala koyacam desem havalara ucar :)) doymak ne bilmiyolar anam ayy valla belirsizlik ne kotu kiyafette isimde herseyde belirsiz Allah sagsalim kucaginiza almayida nasip etsin insallah kuzum yanlis anlama beni ama Eylulu hocalar tavsiye etmiyor anlami Tapinilan demek diye kiz kardesimde coo istemisti ama vazgecti anlamindan dolayi tabi yine karar senin adiyla yasasin insallah beyimiz yada kucuk hanimefendimiz :)
(288 puan)
Sulmen kiz valla kaynatan ne iyi insanmis masallah :) esimde erkek olursa babamin adi diye tutturdu bende pek koymak istemedim ama peygamber efendimizin ismi diye koyariz tamam dedim sonra tabi kız oldugunu ogrendik:) sende oyle dusun canim hz İsmail'i dusun bosver kayinpederinde iyiymis varsin gonlu olsun esinede inat yapsan bu kez daha bi baglaniyolar tecrubeyle sabit :)
(262 puan)
Gerçekten iyidir Allah razı olsun yani yeri geldi bana yemek yaptı 68 yaşında gerçekten kaynanamdan çok çok çok severim. Rabbim sağlıcakla kucağıma almak nasip etsin sağlık versin Allah öyle düşüneyim bende :) bu haftaya kadar zaten içinize sinen pek isim de olmadı 36+3 deyim. Bu saate kadar isim bulamamamızı da buna yorayım bari :)) rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
11 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mlk123 (18 puan) sordu
0 oy
10 cevap 339 göst.
6 Kasım 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Seyma Cank (2 puan) sordu
0 oy
2 cevap 1,355 göst.

652,055 soru

3,431,423 cevap

4,264,211 yorum

184,295 üye

...