0 oy
96 göst.
Doğum kategorisinde (66 puan)
Mersinde olanlar yardımcı olabilir mi özellikle bayan doktor olmasını istiyorum su hastanesinde dilek ozdemir var iyi gibi ancak hastane koşulları vs nasıl yada orda doğum yapan anneler hem Dr hem hastane için tecrübelerini paylaşabilir mi ? 

Genel olarak bayan doktor ve iyi Bi hastane arıyorum forum Yaşam da sultan hanımı tavsiye eden oldu nasıldır bilen var mı?  

Çok farklı Bi hastane de olabilir mersin merkezde olması ve bayan olması önemli, şimdiye kadar sehir hastanesine gittim kim denk gelirse hesabı oldu 22 haftamız bitti artık düzenli takip istiyorum. 
Gebelik haftası 22

2 Cevap

0 oy
(3 puan)
forum yaşam hastahanesi Semra vezir harika bi doktor
(66 puan)
Teşekkür ederim siz ne zaman tanismistiniz kendisı ile hasta ile iletişimi nasıl acaba
-Reklam-
0 oy
(122 puan)
Forum yaşam daki sultan hanıma ben gidicektim arkadaşım gitti hic önermedi vazgectim devlet hastanesinden farksiz iceri 2 3 kişi alıyorlar ve ben düşük yapıyordum kanamam başladı kapıdaki sekrete söyledim acilen alması lazomken yarım saat boşa beklettiler en son iceri gecip doktora söyledim öyle ilgilendiler sakın gitme demişti. Bende gitmedim City hospıtal de pınar Aksoy var ona gidiyorum 3 seferdir cok memnun kaldım onu öneririm. Ve dilek Özdemir de iyi bir doktor ama hastane olarak su hastanesi iyi mi bilmiyorum canm 
(66 puan)
City de ücretler nasıl muayene ücreti bizim SSK yok
(122 puan)
Ben SSK lıyım 115 TL SSK sız nasıl bilmiyorum internetten ara sor canm

649,670 soru

3,422,175 cevap

4,253,957 yorum

183,610 üye

...