0 oy
236 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,027 puan)

Ben normalde özele gidiyorum fakat gittiğim doktor detaylı yapmıyor kendisine sordum devlet perinatolijiye yönlendiriyor dedi.Bir ay oldu randevu alamıyorum devlete hiçbir şekilde.Özel de detaylı yapan bildiğiniz doktor var mı ve ücreti hakkında bilgisi olan var mı?

Gebelik haftası 20+6

1 cevap

0 oy
(559 puan)
Bir tane perinatolog var sanırım, o da 7 ay öncesinden randevu almak gerekiyo ki bu mümkün değil :) araştırma Hastanesine gidebilirsiniz. Ya da özeldeki kadın doğum doktorlari çekebiliyor. 
(1,027 puan)
Sıtmapınarına gidiyorum Ali Pekinceye
(559 puan)
Ben de oraya gidiyorum, doktorum farklı. Daha önce ameliyatimi da orda oldum bekarken. Hastaneye gayet güzel, doğum zamanı kaldığınızda da görürsünüz gayet temiz ve ilgiler :) bana doktorum zaten perinatologdan sıra bulamazsınız demişti, detaylı ultrasonun son haftasında gelmiştim Malatya'ya, zaten zamanımız da kalmamıştı. Benim doktorum detaylı bakıyorum pek bı farkı yok dedi , zaten çok başarıli bir hekim, o yüzden güveniyorm ona. Ama araştırma hastanesini zorlayın derim aklınızda kalmasın
(1,027 puan)
Aynen orda doğum yapan arkadaşım da oldu memnundu.Benim doktorda öyle dedi burda herseyine bakıyoruz dedi fakat devlette 40 dk kadar inceleniyormuş ondan dolayı yaptirmazsam da aklım kalacak bende başka bir özel doktor bulayım diyorum detaylı yapan içim rahat etsin.Çünkü önemliymiş.Haftamda geldi.
(559 puan)
Şimdi şöyle ki, herhangi bi özel hastanede yine kadın doğum uzmanının bakmasiyla kendi doktorunuzun bakması farksız. Size detaylı bakıyorm der ama uzmanı değildir, aynen kendi doktorunuzun baktığı gibi. İllaki uzun uzun baksın ehli baksın istiyorsanız perinatolog bulmanız gerek, ki o da zor şu an. Evet önemli ama ne bileyim ben pek kafaya takmadım bunu ya, kalbini böbreğini ciğerlerini her şeyini doktorum gösterdi, ölçümlerini de yaptı Emrullah beye güvenim tam ondan çok takılmadım sanırım :)) insAllah bı sorun yokturdur bebeklerimizde, benim doğum yakın :)
(1,027 puan)
Bende doktoruma güveniyorum gerçekten ilgili de.18. haftamda gitmistim aynı şekilde herseyine baktı ölçümlerini de yaptı.Bi on dk kadar sürdü.Haftaya gitcem bakalım o zaman nasıl olcak.Emrullah bey de çok iyi bir doktormus adını çok duydum onunda.İnsallah inşallah sağ salim alalım kucağımıza.Sorunsuz rahat bir doğum olur inşallah sizin içinde.
-Reklam-

649,567 soru

3,421,808 cevap

4,253,541 yorum

183,590 üye

...