0 oy
111 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (63 puan)
Merhaba arkadaşlar.Şehir değisikligi yaptim geldiğimde boğazimda agri başladi burnum akiyor bugunde sizde covid testi yaptirmali miyim? Aşi olmadim 22 haftalik hamileyim.evde yapabileceğim tüketebileceğim hastaligi atlatmak icin ne kullanabilirim.Başına gelen var mı?.Teşekkur ederim şimdiden cevaplariniz için.
Gebelik haftası 22

2 Cevap

0 oy
(724 puan)
Canım hava değişimi insanı hasta ediyor muhtemelen öyledir ama içim rahat etsin diyorsan test yaptır.
(63 puan)
Çok teşekkür ederim canım.inanki iki canli olmasam hic bu denli kafama takmam yani.Ama annelik çok degisik dusundurebiliyor.
(724 puan)
Anlıyorum... Ben de biraz hastayım. Aklımdan hemen korona geçiyor. Acaba diyorum... ama değilim şükür.
-Reklam-
0 oy
(364 puan)
Kuzum beni de klima çarptı eminim boğazım ağrıyor ve öksürük var... Afedersin bir kere de tuvalete ishal olarak çıktım arkası gelmedi... İshal öncesi doktoruma mesaj atmıştım bal toz zencefil karabiber limon karıştırıp sabah akşam birer tatlı kaşığı ye dedi bide ıhlamur nane limon ve kuşburnu içebilirsin demiş  ama benim haftam büyük bal zencefil bişey yapmaz ama bitki çaylarına emin olamadım senin için... Ben bide ishal olunca gittim test verdim 10 gün var doğumuma inşallah negatif çıkar son günlerde böyle bi sıkıntı yaşamak istemiyorum... Sende içim rahat etsin dersen ver bi test çok zor bi test değilmiş 
(63 puan)
Çok teşekkür ederim canım.inşallah sende negatif cikarsin bebişini saglicakla alirsin kucağina.sürekli bu ara hamilelerle ilgili haberlerde ölüm haberleri cikinca insan canini sıkıyor istemsizce.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 279 göst.
0 oy
1 cevap 150 göst.
20 Eylül 2021 Hamilelikte Testler kategorisinde Serenere (63 puan) sordu

647,862 soru

3,415,387 cevap

4,245,879 yorum

183,117 üye

...