0 oy
998 göst.
Doğum kategorisinde (58 puan)

Üç gün evde normal ağrılar çektim doktoru arayıp durumu anlattım hazırlıklı gel diyip diğer gün gittim nst de sancı var bebekte gelişim geriliği var diyp yatış yaptı dogumhaneye aldılar ama bir santim bile açıklık yok suni verdiler bebeğin kalbi kaldırmıyor diyip kestiler bir gece bekledim alttan suni verdiler dayanılarak bir durum değildi içimdeki ilaç hep dışarı aktı suyumu patlattılar bebek kanala girsin diye yok aşağı bile inmiyor herkes doğurdu çıktı ben kalıyorum dayanilacak sancı değil sezeryan istedim doktor kanala girmiş az dayan dedi eşim annem ikna etmeye çalıştı ikindiye kadar bekle gelir dediler tekrar geçtim odaya kusmaktan sancidan takat kalmadı ayağa kalkma bile olmadı. Gece 8 ebe bile baktı açılma yok apar topar doktor gelip sezeryanla aldılar gerçekten o sancılar dan sonra nimet gibi geldi ameliyat çok şükür bebeğimde bende iyiyiz Rabbim bekleyen herkesi tek avazda kurtarsın:)

Gebelik haftası 40+3

5 Cevap

+1 oy
(664 puan)

Allah bağışlasın bebeğinizi. Geçmiş olsun gerçekten çok zor normal doğum bende ilkinden sonra bu acıya bir daha dayanamam çocuk falan yapmam diyordum ama evlat öyle birşey ki şimdi ikinciye hamileyim ♡  :)

(664 puan)
Sen kendi sancinla mı doğurdun yoksa suni sancı ile mi. Benim kendi sancım da vardı hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam vardı ona rağmen suni sancı verdiler saatlerce bi de suni sancı çektim. O zaman hastaneden sağ çıkabileceğime inanmıyordum gerçekten :(
(331 puan)
Benm de hem kendi sancım hem suni.bende o masada kaldım demştm ama Allah büyük bunda da koymuyacaktır inş.
(664 puan)
Inşallah Allah yardımcımız olsun . Benim yeni daha 6+4 haftalık senin doğumuna az kalmış sanırım doğum yapınca haber ver merak ediyorum ikinci doğumu:)
(331 puan)
Benm son 5 gün diyor uygulama
(664 puan)
Hadi hayırlısı bakalım:)
-Reklam-
0 oy
(735 puan)
Gözün aydın canım sağlıkla biz de kucağımıza alalım inşallah :) 
(58 puan)
Sağol canım inşallah en sağlıklı şekilde alırsın
0 oy
(813 puan)
Ben o sancıları 3 gün çektim gece gündüz. Şimdi 3 cü sezeryan olacam cumartesi günü.. Narkoz dan o kadar korkuyorum ki keşke o sancıyı çeksem de normal olsa diyorum. İlk anlamıyor insan ama diğerlerinde illa bir narkoz korkusu oluyor. Yada ben öyleyim bilmiyorum ama panik atak var bende. Gözün aydın bu arada darısı bizlere inşallah sağ salim. 
(368 puan)
İkincisinde narkoz korkusu olan bi cok tanidigim var. Neden bu korku olusuyor ne dusunuyorsunuz
(58 puan)
Bilmiyorum ama o narkoz esnasında bile suninin sancıları olduğu için bir korku veya acı hissetmedim
(368 puan)
Bi soru acayim nedenini cok merak ediyorum.
(813 puan)
Genel anestezi alıyorum ben panik ataktan dolayı hem bir daha uyanamamq riski var hemde uyandıktan sonraki o yan etkisi olan agrı.. Belden olanların çoğuda bek agrısı kalıyor diyor. Beni çok zorladılar normal doğuma. Bende yastıkları yırttım ıkınma dır sancıdır.11 cm açılma oldu ama catı darlığı varmış doğmadı bebek. Çok çektim ama inan sonrası çektiğimden daha zor değildi. Her bünye bir olmuyor ama insan ister istemez çok korkuyor. Yani uyutulup da bir daha uyanamama riski. Birde bende doktorlar yarım olmam için çok korkuttu. İkincide stajere yaptırdılar ineyi o bile sıkmaya korktu seruma...kolay değil. Allah yardımcımız olsun.
0 oy
(388 puan)
Yaa çok zormuş gerçekten .benimde ilki zordu piskolojim bozuldu .şimdi ikinciye hamileyim .bugün özele gitcem sezeryan için gün almaya .napiyim .her şekil doğum zor biliyorum ama bide bunu denemek istyorum .geçen günler ilk gün gibi aklımda :(
0 oy
(1,057 puan)
Allah ım analı babalı sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler versin minik yavruna

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 358 göst.
23 Temmuz 2023 Doğum kategorisinde Kadriye5 (171 puan) sordu
0 oy
4 cevap 376 göst.
0 oy
9 cevap 709 göst.

651,023 soru

3,427,251 cevap

4,259,791 yorum

184,000 üye

...