0 oy
357 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (44 puan)
Kan degerlerim aşırı düşük olduğu için ilaç verdiler bu hafta 39uncu haftamizdayiz hala gelmeye niyeti yok sıpanın ama varsayalım geleceği tuttu doğum olduğunda bu kansızlığın ne gibi bı etkisi olur bana yada bize acaba ? 

Yani bu şekilde doğum gerçekleşirse kansızlık ne gibi sorunlara yol açabilir ? 

Yasayan varmı bunu kızlar ?
Gebelik haftası 39+1

9 Cevap

0 oy
(104 puan)
Ay bende 38 oldum kansızlık bende de var bende durayım şurda
-Reklam-
0 oy
(114 puan)
Eğer hemoglobin değeriniz 10un üzerindeyse ferritine çok bakmıyorlar yani ferritin ya da hemoglobin ikisinden birinin yüksek olması yeterli oluyor. Ama ikisi de düşük olursa bu kan depolarının boş olduğunu, doğum esnasında anneye kan transfüzyonu yapmaya kadar bi süreci kapsıyor. Bebeğe çok bi zararı yok ama doğum da kan kaybı bir miktar olduğu için kan transfüzyonu gerekebiliyor anne için. Tabi damardan uygulanan ilaçlarla da bunun önüne geçebilir doktorlar :)
0 oy
(174 puan)
Aynı durum bende de var doktorum pekmez ye sabah aç karna dedi vişne suyu ev yapımı olması lazım kan yapıcı şeyler yani ilaç da içiyorum hala da düşük 29 haftalık oldum bende inşallah düzelir dizinde doğuma az kalmış sağlıkla alın kucağınıza ;)
0 oy
(556 puan)
Kan değerim 9 du çok dusuktu sezaryan oldum çatı uygun olmadigindan ama sorun yaşamadım 
0 oy
(737 puan)
Haftamiz felan aynı benim de kan değerim düşük baygınlık olabilir halsizlik takatsizlik olabilir hiçbişey de olmayabilir ihtiyaç olursa kan verirler felan bu sekilde olur 
0 oy
(176 puan)
Benimde cok düşüktü. Kan serumu gibi birsey var 5 yıl once bana. Dogumdan önce 2 sefer vermişlerdi. Ona rağmen atoni geçirdim tansiyon 7-4 düştü kan degerlerim 5 lere düştü falan.sezeryan olmuştum. Cok zor 3 gun gecirmiştim. 3 ünite kan verdiler 10 tane falan iğne saat bası transıyon kontrolu 7-8 serum anca kendime gelmiştim. Şimdi hamileyim korkuyorum aynılarını yasamaktan. Baska doktora gidiyorum bende de olabılır ama o an erken farkedebilirdi dedi. Hatta şimdi gene risklisin ama doğum sırasında iğne vurucam daha iyi atlatabilmek için dedi. Siz de iyi konuşun önlemlerinizi önceden alın aldırın. Hayırlısı olsun. 
0 oy
(417 puan)
Benim de hamilelik boyunca düşüktü 10 çıkıyordu ama bu ay 12 ye yükselmiş maltofer kan ilaci kullandim sabah akşam ama size ilaci gec vermisler normalde 15.haftada başlanıyor 
0 oy
(427 puan)
Olan size olur tez toparlamazsiniz .Cok bitkin dusup hasta olabilirsuniz.çünkü bebek dogunca uyku yok canim 
0 oy
(532 puan)
Kaç çıktı? Benim 8.9 du ilaç başladım 11 oldu. Çok sorun olursa kan takıyorlar

İlgili sorular

649,871 soru

3,422,870 cevap

4,254,735 yorum

183,677 üye

...